Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonyyyy

Dlugosc czlonka - pozycje i zadowolenie partnerki

Polecane posty

Gość zaniepokojonyyyy

witam forumowiczow...mam do was pytanie...niedlugo ze swoja dziewczyna przezyje pierwszy raz i obawiam sie ze nie stane na wysokosci zadania ze wzgledu na wymiary mojego czlonka...( 15 cm dlugosci i 14cm grubosci)...po przeczytaniu paru postow na kafe zaczynam sie troche martwic ze to malo...jako ze nie mam doswiadczenia chcialbym sie dowiedziec jakie pozycje beda najlepsze z takim czlonkiem zeby zadowolic partnerke a jakie pozycje sobie odpuscic? i czy prowadzic dluga gre wstepna czy raczej krotka...dzieki za odpowiedzi

Gość zaniepokojonyyy
przeprasza...zgadza sie...chodzilo mi o obwod...szybko pisalem...

Gość piekne nózki
krotka gra wstepna, (a najlepiej w ogole) nozki do gory i wsadzasz az po same jajka. inaczej partnerka w ogole nie poczuje ze wszedłes. niestety to prawda - wiekszosc kolesi ma pałki minimum 20 cm i grube jak spray do sracza.

Gość zaniepokojonyyy
zauwazylem ze na kafe wlasnie dlugosci oscyluja w tych granicach...i wynika z tego ze moja dlugosc nie bedzie zadowalająca

Gość snajper321
nie słuchaj tych pierdół. Jężeli twoja partnerka nie rodziła jeszcze to twój penis na pierwszy raz może okazać się b. duży dlatego konieczne będzie odpowiednie rozpalenie partnerki aby nie odczuwała dyskomfortu. Wiekszość przesadza z tymi rozmiarami. Po porodzie pochwa jest trochę luxniejsza więc zwykle kobiety słabiej odczuwają wtedy penetrację.

Gość takajednababka
snajper Co ty chrzanisz ???!!! Po porodzie kobiety odczuwaja słabiej penetracje ??? Od kiedy ? Urodziłam dziecko i dopiero teraz mam fajny seks bez bólu Odczuwam doskonale jak przed porodem,z tym ,że nie boli. Jestem nadal bardzo ciasna i co powiesz alfo i omego ?

Ha ha po porodzie może być mało bo pochwa luźniejsza. I kto tu ma informacje na poziomie gimnazjum. A Ty się nie przejmuj średnia długość członka w polsce oscyluje na twoich wymiarach a tutaj jest pełno niedojebanych ruchaczy co chcą narobić szumu koło swoich domniemanych gigantach. Pozycja na pierwszy raz to chyba najlepsza by była klasyczna, na jeźdźca (bo ona by miała kontrolę jeżeli by odczuwała ból) lub na łyżeczkę.

Gość oranyjulek
z takim czlonkiem to najwyzej mozesz wiewiorke bzyknac

Gość zaniepokojonyyyy
niedługo bedę nucił: cipucipucipuleńka, cipucipucipula!

Za ostatnie przepraszam koleżanki się dorwały zanim się zdążyłam wylogować. Nie przejmuj się takimi tekstami

Gość zaniepokojonyyy
rozumiem...nie chce tez partnerce sprawic bolu...mam nadzieje ze nie wysmieje mnie z powodu mojego przyrodzenia

Gość Kobieca ręka
A ile masz lat że 15 cm się przejmujesz

Gość :D hahaha
ma pałki minimum 20 cm i grube jak spray do sracza. I z czego ja się kurwa śmieje :D hahaha sam nie wiem :D

Gość a czy to bedzie tez jej 1 raz
jesli tak, to skup sie raczej na jak najdluzszej grze wstepnej i staraj sie byc delikatny, aha, i nie przejmuj sie, jak nie bedzie wielkich fajerwerkow, pierwsze razy sa zazwyczaj do dupy, niestety :( po wszystkim najlepiej ja przytul :)

Nie martw się tylko 10 % kobiet lubi wielkie penisy....ale....bo 90% woli OGROMNE

Gość Pesteczka moja
Boleć i tak ją może jeżeli to też jej pierwszy raz ja tam zwijałam się za pierwszym razem

pesteczka a ile miał twój facet to znaczy jakiego miał penisa

Gość zaniepokojonyyy
wiecie strasznie mi zależy a dzisiaj ten świat jest taki bezlitosny za małe cycki za mały człon

Gość zaniepokojonyyy
Pesteczka A w jakiej pozycji najlepiej z miom penisem ?

Rozumiem że boisz się jej sprawić ból i dlatego bądź delikatny nie tylko na początku stosunku jak wyżej niestety pierwszy raz rzadko jest komfortowy dla obu osób szczególnie dla niej staraj się nie wykonywać zbyt gwałtownych ruchów. Ale to jest zależne też od jej budowy i od tego jak usytuowana jest błona dziewicza i od tego zależne jest jak i czy ją będzie bolało.

Gość zaniepokojonyyy
a dlaczego mówice że was boli jak widziałem że kobiety przyjmują do pochwy 25 cm penisy jak to jest a 15 was boli ?!

Gość zaniepokojonyyy
Ale to jest zależne też od jej budowy Budowy pochwy czy ciała ? wybacz no ale jestem jeszcze zielony

Gość zaniepokojonyyy
Nie martw się tylko 10 % kobiet lubi wielkie penisy....ale....bo 90% woli OGROMNE to ja już nie iwme jedne chcą ogromne penisy ponad 20cm a inne normalne 15 cm jak to jest ale tak naprawdę ?!

Gość masz przerąbane chłopie
kobiety kochają wielkie penisy i tylko takie je zadowalają wiem bo sama jestem kobieta

Od tego jak mocno przyczepiona błona do ścianki pochwy im bardziej tym jej przebicie jest bolesne. A później już raczej nie sprawia to bólu. I nie wiem czy dobrze ciebie rozumiemy to także jej pierwszy raz? Dlatego mówimy o bólu

Gość zaniepokojonyyy
tak jej też ej wiem że to głupie ale ja mam przepchnąć tą błonę penisem a jak nie dam rady albo penis mi się złamie ? :(

Gość zaniepokojonyyy
Lolitka Lola A moge spytać jakiego ma twój facet penisa ?

Gość zaniepokojonyyy
A Lolitka Lola ty jesteś taka fajna :) to prawda że kobiy tylko wielkie penisy lubią ?