Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonyyyy

Dlugosc czlonka - pozycje i zadowolenie partnerki

Polecane posty

Tak musisz ją przebić ale rzadko się zdarzają przypadki że błona jest tak mocna że nie ma możliwości jej przebicia więc tym się nie przejmuj od od tego penisa nie złamiesz (nie śmiejcię się ludzie to możliwe poszukajcie jak nie wierzycie) na to trzeba bardzo ostro i nie rozważnie. A mój ma 21 i to czasami jest za dużo i denerwuje się on wtedy jak przetrzymuje go ręką i musimy zmienić pozycję

Gość zaniepokojonyyy
dlaczego mi nie odpisujesz ? :(

To chyba zależy teraz tylko się mówi o tym że ma być duży i dlatego większość jest przekonana że mniejszy nie da im satysfakcji moi poprzedni partnerzy mieli mniejsze i też dobrze było nie narzekam trzeba tylko chcieć dobrać pozycję i wszystko odlatuje. A że mi się mąż taki trafił nie narzekam

Gość zaniepokojonyyy
wiedziałem że mama małego czytałem gdzieś że później takie kobiety zdradzają facetów z mniejszymi bo chcą spróbować z dużym później większość wraca niektóre nie al co z tego skoro by mnie zdradziła

Gość zaniepokojonyyy
A że mi się mąż taki trafił nie narzekam No dobra ale to zdanie jednak świadczy dobitnie o tym że kobiety chcą wielkie

Seks nie polega tyko na tym że jej wsadzisz u kobiet bardziej czuła jest łechtaczka i nią też możesz się bawić w trakcie stosunku a wtedy orgazm murowany

Nawet gdyby miał mniej i tak bym go nie zamieniła to kwestia pożądania nie rozmiarów na wcześniejszych partnerów nie narzekam. Średnia długość członka u polaka to 15,5 a światowa 14.5 więc nie można mówić że wolimy większe

Gość Cisz się że jesteś Białym
Biali faceci z czarnymi mają największe penisy najdłyuższe i nagrubsze :classic_cool:latynosi arabusy hindusi azjaci oni wszyscy mają strasznie małe czarni mogą mieć trochę większe od nas ale nie zawsze bo ja wiem żę jest przyjęta średnia ogóła ale do każdego trzeba podchodzić osobno idywidualnie po za tym biali mają najtwardsze kutasy jak stanie to jak skała a czarni azjaci mają falki i biali najszybciej się regenerują po seksie

Gość Lolitka Lola czemu kłamiesz
ładnie to tak bajerowć chłopaka ? swojego syna też będziesz tak bajerowac ? :o kobiety są chciwe we wszystkim i chcą wszystko wielkie wielki wzrost mięsnie kasa dom i penis też

Gość Cisz się że jesteś Białym
Białe kobiety też się różnią budową od kobiet z innych ras mają większe pochwy ( bardziej pojemne :D ) niż azjatki ale mniejsze niż czarnoskóre kobiety tak samo z piersiami i tyłkami białe są pośrodku mają większe piersi i tyłki od azjatek ale mniejsze od czarnych

Gość GTA2
O to chodzi,sex i stymulacja lechtaczki!

Gość 58270952759021
lolitka tak mówi i pajeruje chłopaka ale sama ma faceta z wielkim naganiaczem a ci z byli z którymi było jej niby dobrze są z etykietką EX to wile mówi sam mam wielkiego i wiem że te tępe dzidy się zabija za wielkim kutasem to jest lepsze niż wielka kasa

Ja nikogo tu nie bajeruje tylko staram się uświadomić chłopaka że jego obawy są bezpodstawne a ty byś swojego syna na takie pytanie zbył lub zbyła bo w polsce się mało rozmawia o edukacji seksualnej i stąd tyle ciąż nastolatek zawczesna inicjacja seksualna i całą masa bezpodstawnych opini na temat życia erotycznego

Gość 58270952759021
jeszcze jak tak zdzielisz kobiecie przez łeb mokrym wielkim pnisem to dopiero oszołomiona wyznaje ci jaka jest winiebowięta ❤️

Gość 58270952759021
i stąd tyle ciąż nastolatek Co ty pierdolisz w anglii zachodzi najwięcej nastolatek w ciąże z całej Europy anglia tak samo jak Polska nie jest krajem zacofanym ale to prawda my jesteśmy bardziej zasadniczy niż rozlatani zachodni ludzie

O tak chce uwieść kogoś kto pewnie jest w wieku mojego dziecka a staram się pomoc bo i tak doradzam z tym na codzień więc zejdzie ze mnie zaganiacze jeżeli nie potraficie cieszyć się seksem z 15 cm to przykro mi bardzo

Gość 58270952759021
moja kobieta mi powiedziałą że penis ma znaczenie i każda jak będzie mogła wybierać wybierze większego po za tym ty zaprzeczasz sama sobie sama masz faceta z wielkim penisem ci z małymi są twoimi EX to wszystko wyjaśnia moja kobieta właśnie to mówiła że często to zachodzi niepodświadomie ale tak już jest kobiety sa chciwe jak ktoś pisał to racja i naet moja przyznała że kobiety które podchodza tak że facet musi mieć wielkiego mogą trochę stracić ale i tak mało z nich nie wzgarda facetami z małymi penisami zobacz jak azjatki lecą na białych mężczyzn a białę kobiety na czarnych a azjaci nie mają powodzenia bo mają małe taka prawda z faktami się nie polemizuje

Gość Piotruś 21
58270952759021 Masz rację

Gość Prawde godo
@58270952759021 powinieneś dołączyć do Pogromców Mitów :)

Gość 58270952759021
Lolitka Lola WIem żę przyznasz mi racje jak nie na forum to w sercu ;)

Gość Prawde godo
@58270952759021 Tylko znam jedną parę Ona Polka On Azjata 2-ka dzieci, razem kilkanaście lat. Wyjątek potwierdzający regułę?

Jeśli już to podświadomie bo wkradła się tu negacja. A to że mam męża który ma 21 cm to według ciebie już oznaka że liczą się dla mnie tylko rozmiary. Mój niedoszły mąż który właśnie miał 16 był wspaniałym kochankiem a że mnie zdradził to już inna kwestia to jednak musiał znaleźć jakąś której nie przeszkadzają takie

Gość 58270952759021
Jeśli już to podświadomie bo wkradła się tu negacja. nie rozumiesz nie ma tam żadnej negacji :) chodzi o Ciebie mówiłem że kobiety takie jak ty które niby mówią że" rozmiar penisa nie ma znaczenia chłopie no co ty !" a niepodświadomie wybierają tego większego tak jak ty i tak są dymane przez wielkiego twardego kutasa a są kobiety które robią to świadomie jak moja która mówi wprost że woli większe i nie ściemnia jak ty tylko mówi jak jest

I tak co do dzieci to jeżli wasz syn będzie miał 15 to co mu powiecie że to mało czy może od razu zaproponujcię zmianę płci bo jak znajdzie kogoś to i tak go zdradzi z wielkim kutasem

Gość brązowooki-włosy
Lolitka Lola Przyznaj racje temu z jakim tam numerem bo ją ma proste pytanie czy wziełabyś faceta który ma 10 cm penisa ale jest fajnym facetem dobrze wiesz żę nie chodz pewnie zaraz napiszesz ze tak ......tylko napiszesz to na forum a w realu byś na tkaiego nie spojrzała :( tak jest niestety

Gość zaniepokojonyyy
ej chyba przełoże ten nasz pierwszy raz :(

Gość 58270952759021
Przyznaj racje temu z jakim tam numerem bo ją ma proste pytanie czy wziełabyś faceta który ma 10 cm penisa ale jest fajnym facetem dobrze wiesz żę nie chodz pewnie zaraz napiszesz ze tak ......tylko napiszesz to na forum a w realu byś na tkaiego nie spojrzała tak jest niestety No właśnie

Gość zaniepokojonyyy
dzięki za wasze rady chyba się powiesz za mojego przeciętnego pospolitego chuja !! 😭 narazie Dziękuje lolita za rady ale Ci panowie chyba mająa rację choć przyznaję to z bólem wiem że facet powinien być twardy ale az mi się płakać chce :( zdzwonie do mojej dziewczyny i chyba zerwie znajomośc Do widzenia wszystkim dziękuje za wsze posty dały mi do myślenia dobrej nocy

Szczerze nie wiem czy bym takiego chciała pewnie nie ale to wcale nie znaczy że musi być dla mnie duży