Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morekanto

praca dyplomowa, magisterska - co robic z lukami ?

Polecane posty

Gość morekanto

Poprawiałam moja prace licencjacka, dopisywałam sugestie promotora. No i po wyczerpaniu tematu, wiadomo tabele i wykresy sie poprzestawialy - efekt, mam mnostwo luk w tekscie. I nie wiem czy zmniejszac te tabele, rysynki. Jesli chodzi o dopisanie czegos - naprawde wyczerpalam temat i za bardzo nie mam jak zalatac tekstem tych luk :( Co robic w takim przypadku :(

Gość ghghghghgh
albo zmiejsz ale na tyle zeby bylo cos widac, albo np zamien kolejnosc - jesli masz np rysunek a pod nim tekst to jesli sie da i bedzie sens zachowany to w miejsce dziury wstaw tekst a potem rysunek.

Gość Szalkowski
pokombinuj z marginesami

Gość morekanto
zaraz cos pokombinuje. albo nie wiem moze najpierw oddac promotorowi prace do sprawdzenia. bo wiadomo jak ponownie bedzie sie czegos czepial, ponownie bede musiala zmieniac uklad pracy :(

Gość ja robilam tak jak piszesz
mialam mnostwo wykresow, tabel itp. Jakbym za kazdym razem miala zmieniac uklad pracy - kurwicy bym dostala :P Co innego jak ktos ma pare rysunkow i tabel, ale ja mialam z 20 tabel i ok. 10 rysunkow. Wystarczylo zdanie dopisac i wszytsko sie przestawiało. Zawsze zaznaczalam promotorce,by na uklad pracy nie zwracala uwagi, tylko na strone merytoryczna. Moja nie robila problemu. Gdy nie miala zastrzeżeń co do tekstu, powiedziała tylko bym przyniosla jej efekt koncowy do zobaczenia (po formatowaniu). Gdy wizualnie bylo ok, zatwierdzila i koniec meczarni ;)

Gość morekanto
dzieki, i chyba tak zrobie ;)

Gość Marinta
Znalazłam bardzo fajny serwis z pracami dyplomowymi - http://www.pracedyplomowe.edu.pl/ . Są to obronione już prace dyplomowe, z których można korzystać jako wzór przy pisaniu własnej pracy dyplomowej. Z względu na plagiat, nie należy kopiować zakupionych prac.

Gość Pisanie prac mgr lic i in
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, dyplomowych i innych. Napisałem już wiele prac, zdanych na 4-5:) Mam wielu zadowolonych klientów a przede wszystkim wieloletnie doświadczenie. Zainteresowane osoby proszę o pisanie maila na: zbyszek.walc84@wp.pl Pozdrawiam

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl