Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo rozczarowany smakosz

nie lubi dotyku piersi/sutkow

Polecane posty

mam problem - moja zona po urodzeniu 2 dzieci nie lubi jak dotykam (caluje) jej piersi/sutki. Mowi, ze dzieciaki jej 'wyciagnely' sutki podczas karmienia i teraz ona tego nie lubi (przestala karmic 2,5 roku temu). Dziewczyny, tez tak macie wrażliwe sutki?

Gość pamm
ja urodzilam 2 miesiace temu i tez nie sprawia mi to teraz takiej przejsmnosci jak wczesniej. piersi nie sa juz takie ladne kragle i jedrne tylko obwsile i miekkie. a niektore maja jeszcze rozstepy na nich jak ja....wiec nie dziw sie swojej zonie, powiedz jej ze i tak ci sie podobaja itp. to moze zmnieni swoje podejscie...

Gość trzeba bylo
dzieciakow nie robic!!!! ciesz sie jesli w ogole z Toba sypia!!! moja nie chce an seksu ani mojego dotyku czuje sie nieatrakcyjnie i zle

alez mi się podobają piersi mojej zony ( i jej to mowie). ma malutkie, lekko zwisające, niemniej mi się podobają (wole w te strone, niż wiszące balony)

Gość tka_tka
Ha! Moje dziecko ssalo tak genialnie, że teraz żaden facet nie jest w stanie mu dorównać i dać mi tyle samo przyjemności :P ­ A tak serio to raczej jest niezadowolona z wyglądu swoich piersi i może się ich wstydzi?

moja nigdy za seksem nie przepadala :( (robiliśmy to pierwszy raz dopiero po slubie, wiec mogę tylko teraz zalowac..... ) kochamy się średnio raz/miesiąc, wiec renia raczkowska jest na całym etacie.....

Gość pamm
Hmmm tak jak wczesniej lubialam rano w dzien i tp. teraz wole wieczorem jak jest ciemno i najlepiej pod koldra... no coz cialo kobietay po dzieciach sie zmienia niestety i to my na tym najbardziej ubolewamy... ale jezeli nie lubi to postaraj sie to uszanowac, wiem co mowie i wiem co ona czuje...