Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danceman

Dumna ze swej talii?

Polecane posty

w wannie jest fajnie... poslizg lepszy ;) wiec jakie wymiary tej talii i bioderek? ;)

duma mnie rozpiera figura ideal! biodrka zapewnie pieknie sie kolysza podczas chodzenia ;)

przed chwilą obiecalas jak teraz bedziesz wyglądac w oczach oli poreczylem za ciebie poza tym, trojkąt dziewczecy to grzech lekki za to najwyzej do czyscca

przepraszam nei nei kosze trawe i pot mi oczy zalewa popierdolily mi sie nicki chyba troche i do tego nie moge scrolowac dobrze postow na wszelki wypadek spytam tylko dlaczego nie wlasciwie ? brak ci odwagi ? bo sama napisalas przeciez, ze glupoty ty wystarczy

dlaczego nie? bo za niska stawka - jak zaoferujesz za moje nagie zdjęcie w zamian nagie swoje zdjęcie, swoich dwóch najlepszych kumpli, piersi sąsiadki i pośladków księdza proboszcza to wtedy ślę!

Gość odstep wazny
Nei jak udaje i sie zrobic odstep miedzy postem a stopka? Na forume potrafiyz to jedynie Ty i Sm?

Dark! ile za to dałaś SMowi?! 😭 Kurde, a mówił, że będę jedyna 😭 😭 😭 !!!

Wyjawiłaś sekret SMowi wcześniej niż mnie? 😭 😭 😭 Normalnie dwa razy mi złamali serce w ciągu jednego popołudnia! 😭

Teraz mi głupio.:( To może w ramach przeprosin wyjawię Ci kto mi go wyjawił?

Gość ona_w_wannie
Danceman Bioderka i talia mają odpowiednie wymiary, tu nie chodzi o centymetry a o proporcje, czyli całokształt sylwetki :)

nei nei wolalbym gdybys napisala: nie bo nie teraz to podejrzenie mam ze ta talia nie dorownuje jednak IQ w zyciu nie ocieralem sie tak bardzo o cyberprzestrzen jak teraz czuje jak mi znowu staje

Nei, przeczytałam na uczuciowym. Wiem, mało to spektakularne.:( Nawet zdjęciem swoich cycków nie mogę Cię przekupić, bo już masz:( Chyba, że jakimś cudzym?

Jasne że, jutro, w tyłek, na Centralnym(weź oliwkę, będzie piekło(w każdym sensie)

Myślałam, że w takim wypadku to ja Tobie powinnam przynieść kwiaty. Słabo się znam na grach damsko-męskich. Dlatego jako alternatywę proponuję partyjkę w kółko i krzyżyk.

Gość hgtyh
Drerdft

niepotrzebnie w tobie tyle obaw jak mi nie zaufasz, to nie posuniesz sie do przodu o krok jestem w stanie przegrac wszystko zawsze po tysiąckroc