Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama9

jak oduczyc tesciowa macania po brzuchu?

Polecane posty

Gość przyszla mama9

Odsuwam sie grzecznie i mowie, ze nie lubie jak ktos dotyka mego brzucha. Na jakis czas poskutkowalo. Teraz od razu od wejscia leci do mnie z lapami i kaze mi pokazywac brzuch, podnosic bluzke. Dla mnie takie zachowanie jest mega infantylne .Nienawidze tego babska. Aha plus jej : dzidzi, bobas, kochaniutka iskiereczka...boze mam ochote ja walnac w leb

Gość przyszla mama9
aha zapowiedziala tez ,ze po porodzie wpadnie aby zrobic zdjecia dzidzi i mnie, pewnie bedzie mi kazala wywalic cycka do zdjec!!!!!!!!!!!!!1 do porodu 3 miesiace i juz zaplanowala jak wizyty beda wygladaly i ile zdjec dzidzi zrobi!!!!!!! jestem pewna, ze potem zwali mi sie do domu i bedzie kazala mi karmic z cyckiem na wierzchu przy calej rodzinie i bedzie komentowac: o jak ladnie dzidzi je z cycusia dlaczego ja tej baby nie trawie

Gość durny cham....
ojj rpzesadzasz z tym dzidzi, bobass...po prostu nie lubisz teściowej dlatego Ci te okreslenia przeszkadzają. Ale co do macania po brzuchu to ja tez tego nie lubie i od razu mówie, że nie ma mnie dosykac po brzuchu bo nie lubie tego, przeszkadza mi to i nie jestem jakimś eksponatem do macania. Zwracałabym jej uwage za kazdym razem

Gość ja też tak jak wy
powiedz,że stare przysłowie mówi,że przez głaskanie można się "zarazić" :p a tak na poważnie to może powiedz,że przepraszasz ale po prostu tego nie lubisz?Powinna zrozumieć.

Gość toootu
to nie infantylne, to naruszanie twojej intymności. Chamskie po prostu. Przecież to nie inkubator tylko twoje ciało!

ooooo matko, kobita sie cieszy ze ma wnuka w drodze, a ciebie hormony trzepia... ja bardzo chcialabym zeby moja tesciowa interesowala sie mna i dzieckiem kiedy bylam w ciazy

Z tego co widzę to teraz masz z nią kiepsko, ale jak urodzisz to będzie piekło. Ucz się asertywności póki czas.

Gość przyszla mama9
aha czyli chcialabys aby cie macala po brzuchu i ogladala z kazdej strony jak karmisz i cykala fotki?

Gość mnie tez denerwuje
macanie po brzuchu.