Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminnella

odkrylamz e moj maz spotyka sie z kims tzn nie ja odkrylam

Polecane posty

Gość karolina jankowa
ja tez bym poszła,a co tam raz się żyje :o

Gość evka099
ja p1erdole z takimi marnymi prowo to aż żal do ludzi wychodzić ...

Przestań,nigdzie nie idź!!!!! znam to z życia jaja sobie ktoś robi :o jest to zapewne ktoś zazdrosny albo prosty :D

Gość Loko-loko
Dokładnie olej to!

Gość yasminnella
i tak zrobie na pewno nie bede panikowac jak na razie

Gość yasminnella
i tak zrobie

Gość a moze to jego była laska?
wypisuje

Gość zxcvasdf
Paragon o niczym nie swiadczy . Jaka pewnosc da Ci paragon wystawiony na godz np. 19.05? Zadna. Z tymi cieplymi kluchami to chodzi mi o to, ze jedyny cel dla ktorego ewentualna kochanka miala by sie kontaktowac z Toba to taki, ze ona wielokrotnie suszyla mezowi glowe o to by sie z Toba rozstal a on do tej pory tego nie zrobil, wiec teraz ona probuje wziac sprawy w swoje rece. A najbardziej prawdopodobne jest ze to jest jakas idiotka, ktorj Twoj sie podoba i chce namieszac w waszym zwiazku. Tak czy tak spotkala bym sie z owa pania i kazala spadac na drzewo.

Gość yasminnella
jego byla mieszka w stanach ma meza watpie w to

Gość yasminnella
tez racja ale wiem ze z pracy do domu ma 15 min a w markecie poswieca czas po drodze okolo 25 min,to co szybka laske mu w aucie zrobila? glupie to,podejrzewam cos ,ale nie bede tu pisac,sprawdze i pozniej napisze

Gość zxcvasdf
przestancie. dlaczego ma nie isc? Watpliwosci i tak juz sa zasiane wiec niech je rozwieje. Co ma teraz sie zastanawiac czy zdradza czy nie? jakie panikowanie? Zadne panikowanie. panikowanie to bylo by gdyby zaraz z krzykiem i pretensjami dzwonila do meza.

lepiej idź na to spotkanko inaczej z nerwów wrzodów się nabawisz i tyle z tego będzie, może ktoś sobie jaja robi trudno. a może to jest coś poważniejszego? a potem będziesz żałować że czegoś nie zrobiłaś.

Dokładnie albo spotkaj się i udawaj ze słuchasz swoje myśląc :D Mój ulubiony cytat"fajnie słucha się kłamstw gdy zna się prawdę" :) pogadaj ze swoim facetem i idź :) pośmiejecie się potem,no chyba że naprawdę ma romans :)

Gość zxcvasdf
Jest jeszcze jedna opcja. powiedziec mezowi. kochanie popatrz jakiego smsa dostalam co Ty na to.

Gość yasminnella
ok najpierw sprawdze ten paragon jak bedzie ok to pogadam z nim i [pojde na te spotkanie,tym czasem uciekam

Gość zxcvasdf
Aczkolwiek ja bym z tej opcji nie korzystala tylko najpierw spotkala sie z domniemana rywalka.

Gość Hobra
I co?

Gość Twój mąż
podkręca atmosferę , żeby ci się nie znudził;-) To taka gra;-)

Ja bym poszła. Idź bo potem będziesz żałować i ciekawość Cię zeżre. Zawsze jest opcja nr 2: pokaż mu tego esa i obserwuj reakcję.

Gość stylish29
sa dwa wyjscia- albo zdradza albo nie. jest 50/50. jesli chcesz wiedziec jak jest idz na spotkanie. jesli nie chcesz lub wolisz zyc w niepewnosci nie idz.

Gość to i ja cos powiem....
autorko dziwi mnie, ze tak bardzo ufasz swojemu facetowi. ja tez kiesys mialam meza- byl mna zauroczony, po wielu latach znajomosci podkreslal ze jestem najpiekniejsza i najwspanialsza kobieta jaka zna. traktowal mnie jak ksiezniczke. przynosil kwiaty bez okazji, zapraszal do kina, do restauracji. i co- w miedzyczasie spotykal sie z inna kobieta. ja tez bylam w nim zakochana a mimo to zdradzilam go. teraz jestesmy przyjaciolmi i smiejemy sie z tego razem z naszymi obecnymi partnerami zyciowymi:)

Gość zxcvasdf
Jak gra to glupia. I wcale nie nakrecajaca.