Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po slubie klopoty

Animatorka ktora sie nie wywiazala

Polecane posty

Gość po slubie klopoty

na moim weselu bylo 17 dzieci. Konieczny wydal mi sie animator, bo ciezko byloby zapanowac nad taka gromadka i ciagle byloby ich pelno. Wynajelam animatorke miala z dziecmi sie bawic, a ona tylko robilo cos tego typu: siedz tu w spokoju, gdzie leziesz, stoj zes. Nie umiala zajac dzieci niczym tylko posadzila je w kaciku przy stoliku i kazala siedziec jak trusie. Pognalismy ja szybko nie placac. Dzieci byly wystraszone, niektore sie poplakaly. Animatorka z polecenia:o teraz nas obsmarowywuje, ale to jak sie ona zachowala moga wszyscy poswiadczyc. Powiedziala ze nas zaskarzy. Nie wiem co mam o tym myslec. Bo uwazam, ze racja jest po naszej stronie,

Gość pipipipipipipi
taką animatorkę to ja tez bym chciała na moim weselu,daj namiary ,przynajmniej bachory były cicho i nie kręciły się miedzy nogami

Gość wojowniczka maka
daj namiary ,mnie też interesuje taka animatorka,bo inne które widziałam do dzieciakom w dupe włażą

Gość po slubie klopoty
bez przesady placi sie jej za to, ze ma dzieciom umilic czas, a nie .. jakbym chciala zeby cicho siedzially to zamknelabym ich w pokoju pod kluczem. Nie o to chodzi. Miala ich zabawiac jakies konkursy ja specjalnie kupilam cukierki i lizaki, rysowac, zabawy ruchowe, a nie siedzenie.. i krzyczenie na dzieci by sie baly. Glupio mi bylo przed rodzicami, ze taka animatorke zalatwilam ktora doprowadzila dzieci do lez. Nie sadze ze chcialybyscie swiadomie dzieci skazac na takie cos chyba, ze az tak nienawidzicie dzieci to wtedy lepiej ich nie proscie, bo to co pokazala ta baba niby pedagog to jakies nieporozumienie,

Gość grgregre
twoja wina, po co zapraszałas rozwrzeszczane bachory na wesele? a jak juz zaprosiłas to mieli sie nimi zajmowac ci co je zrobili a nie jakies animatorki, cuda na kiju.

Gość powalone babska tu siedzą
mieliscie umowę spisaną z ta animatorką? Ustalaliście co ma robić? Bo może ona myślałam że ma być w rodzaju niani?

Gość kotka241566
co za czasy, animatorka na weselu a od czego sa rodzice?jak chca sie bawic to niech dzieciaczkiw domu zostawiaja, albo niech sobie ich pilnuja, chyba wesele ci sie pomylilo z kinder pary

Gość cukratywna
na takich wandali to tylko pas wojskowy

Gość Ex-Komunikant
Albo seminarium.