Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojęmsięm

Boje sie przyszłosci a wy ? czeka nas cierpienie

Polecane posty

Gość bojęmsięm

rok temu rząd przeglosowal ustawe...w razie ''zagrozenia'' wszyscy beda szczepieni, glosowalo PO i PIS :O czyli to prosta droga do czipowania ludzi jak zwierzeta, juz teraz w Japonii robią to noworodkom i w niektorych szpitalach w USA. Discovery zaczelo promowac czipowanie, niedlugo inne media, bedzie to ''modne'' jak fejsbuk. Ludzie sami beda tego chciec. Do tego pedofile dochodzą do glosy, juz obstawili miejsca w ONZ i stowarzyszeniach psychiatrow, seksualizacja dzieci trwa...10-15 lat i pedo beda ''opcją'' do wyboru. Ludzie podzielą się na elity...i reszte ''bydła'' ktore bedzie pracowalo by życ, bez czipa nie dostaniecie jedzenia, wody, nic nie zrobicie. Zycie ''pod ziemią'' albo niewolnictwo :(

Gość bojęmsięm
Gościo - ignorant :O

Gość maxio1643
a ja mam wszystko gleboko w dupie jeszcze zyje i zycie jest piekne

Bo to koniec swiata, zero wartosci, zgnilizna moralna. Kto chce takiego swiata??? Szatan. Nie jestem wyznawczynia zadnej religii ale wierze w to, ze szatan istnieje, bo tylko ktos bardzo bardzo zly moze chciec takiego swiata dla wszystkich ludzi. :( Mam dziecko i rowniez mysle i boje sie o nasza przyszlosc.

Gość terrified every day
Ja też mam tego typu lęki. Boję się o moje dzieciaki, czasem myślę po co tak się starałam, żeby je mieć. Teraz codziennie umieram ze strachu o nie. Wszędzie się pieprzy wszystko, wystarczy otworzyć internet. Najbardziej przeraża mnie wizja wojny, bestialstwo z II wojny światowej powielone, spotegowane. Tyle tragedii ludzkich... A ludzie są teraz chyba dużo gorsi niż dawniej.

Gość i to się kiedyś
up