Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucic gooo

Poznałam faceta...ale dałam mu nie swoje zdjęcia. Co teraz?

Polecane posty

Gość rzucic gooo

Chce zerwac te znjaomosc...nie jestem ani troche podobna do tej dziewczyny na fotce. Prawdy nie moge mu powiedziec...on sie zalil, ze ma dosc oszustek ktore potem np mają dziecko...

Gość rzucic gooo
chce zerwac znajomosc ;( dobrze robie? wiem ze jestem szmatą i oszustką ale nie wiem co robic...juz pol roku piszemy, ile mozna to ciagnac? on nalega na spotkanie a mi sie kłamstwa konczą :/

Gość co za idiotka....
po co to zrobiłas?

Gość rzucic gooo
Zalozylam konto na portalu randkowym by popisac, z nudów, nie liczylam ze kogos poznam..a poznalam jego, innego niz wszyscy. Bardzo tego zaluje, ale gdy mu powiem prawde na 100% zerwie ze mną kontakt i sie nie spotkamy, juz niejedna dziewczyna go oszukiwała, ściemniała i ma uraz. Cokolwiek wybiore bedzie złe :O Coz chyba po prostu po ciuchu zakoncze znajomosc, usune konto na gg i skype a karte sim wywale do śmieci i zapomne.

Gość knmcl
Przyznaj się jesli ci zalezy albo zerwij znajomość

Gość knmcl
Sama mowisz ze jest wyjatkowy to moze powiedz albo powiedz ze kogos poznałas bo nie masz gwarancji ze zaakceptuje Twoj wyglad

Gość ghjgkhk
lepiej daj mu spokoj i nastepnym razem nie kłam

Gość spinacz biurowy
powiedz facetowi, że poszłaś do chirurga plastyka na lekką korekcję nosa, a on zrobił ci omyłkowo całą twarz.

Gość dgkjdyhs;gus
przyznaj sie - co masz do stracenia? Jak zerwiesz bez słowa, to będziesz myśleć ze moze jednak cos by z tego bylo, a tak bedziesz mala pewnosc.