Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_1989

Dziewczyna, którą kocham jest w ciąży. Co zrobić?

Polecane posty

Gość Marcin_1989

W tym wypadku to nie jest przyjaźń damsko-męska, ale tak to nazwijmy. Więc moja przyjaciółka Marta ma/miała chłopaka. Ten chłopak to typowy sk... że tak powiem. W ogóle jej nie szanował, czasami jak się wkręcił to tygodniami nie dawał znaku życia, ale cały czas byli ze sobą. Ogólnie to jestem z tą dziewczyną bardzo blisko, zwierzamy się sobie nawzajem itp., od początku jak ją tylko poznałem od razu się w niej zakochałem, ale ona była z tamtym. Wg mnie ona widzi we mnie bardziej przyjaciela niż jakiegoś tam partnera na przyszłość. Nie chciałem jej mówić, że coś do niej czuję, bo bałem się jej reakcji, że mnie od siebie odsunie czy coś. Jakieś 2 tygodnie temu już oficjalnie rozstała się z tamtym gościem. Przedwczoraj prawie w nocy zadzwoniła do mnie, płakała mi przez telefon, w ogóle jej nie rozumiałem, więc poszedłem do niej do mieszkania. Powiedziała mi, że jest w ciąży z tym byłym i płakała cały czas. Siedziałem u niej z 2 godziny i ją pocieszałem, że będzie dobrze, że jej nie zostawię z tym samej i takie tam. No i jak tak siedzieliśmy to Marta się do mnie przytuliła, po chwili mi spojrzała w oczy, przybliżyła się no i tak wyszło, że się zaczęliśmy całować, ale w którymś momencie ona się ode mnie odsunęła, znowu zaczęła płakać i kazała mi, żebym wyszedł, chciałem ją przytulić, znowu zacząłem te gadki, że będzie ok, ale zaczęła jeszcze bardziej płakać, rzuciła mi kurtkę i prosiła, żebym już poszedł, więc wyszedłem. Od tego momentu nie dzwoniła, nie pisała, nie odbiera ode mnie telefonu. Zależy mi na niej, ale nie wiem co teraz zrobić, żeby nie zepsuć tego co jest teraz. Kocham ją, chcę jej pomóc, ale nie wiem jak z nią teraz porozmawiać. Co zrobić?

Gość Poufffnie
nadmuchaj jej nastepna banie

Gość piękna, szczupła, długonoga
wyruchaj i rzuc, bo jesli bedziesz wychowywal nieswojego bachora to bedziesz frajerem 🖐️ zreszta, skoro tak dlugo byla w zwiazku z tym kolesiem to widocznie lubi bad boyow i ciagle emocje, a ty dla niej jestes ciepla klucha :D

Gość Blusova
to tak. Ona się wystraszyła tego co między Wami zaszło, więc skoro nie odbiera telefonu to zostaw jej wiadomość (sms/poczta głosowa/mail) że może zawsze na Ciebie liczyć, przepraszasz ją za ten pocałunek, że nie chciałeś żeby to wyglądało tak jakbyś chciał ją wykorzystać bo tak nie było, ale to w żaden sposób nie zmienia tego co powiedziałes - że będziesz przy niej, że może zawsze na Ciebie liczyć. Powiedz że skoro teraz nie odbiera to rozumiesz że chciałaby mieć trochę czasu żeby to przemyśleć wszystko i zastanowic się co dalej, ale ma pamiętać że zawsze jesteś pod telefonem i czekasz, nawet gdyby Ci przyszło czekać miesiącami aż się do Ciebie odezwie. Nie zostawisz jej w potrzebie, moze na Ciebie liczyć i ma o tym pamiętać, ale że teraz jeśli faktycznie zyczy sobie żebyś się do niej nie odzywał to nie będziesz wydzwaniał. Ale jeśli ona takiej ciszy nie chce to niech zwyczajnie odbierze telefon, nie przejmuje się tym co się stało bo wiadomo jaka była sytuacja i wg Ciebie nic to między Wami nie zmienia. powodzenia

Gość Marcin_1989
Ale ja ją kocham i mam gdzieś czy dla innych będę frajerem czy kimś tam. Mogę kochać to dziecko tak samo jak swoje.

Gość czczczqqa
czy to prowo MArcin

Gość Marcin_1989
.

Gość Marcin_1989
Weź człowieku nie podszywaj się pode mnie.

Gość kurzcaki ziemniaki
pewnie prowo, chociaz tacy jelenie zawsze sie znajda :D

Gość Marcin_1989
nie podszywajcie sie podemnie ! bo sie potne ! kutsy ! BLED !

Gość Marcin_1989
no i tak jak w temacie.. spuscilem sie jej na twarz i nie wiem co dalej.. nie odzywa sie ! ;/

Gość Marcin_1989
ja do niej mowie ; spasiba a ona ze z ruskiej nie bedzie.... no fak ..