Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolinne

wesele a śmierć członka rodziny

Polecane posty

Gość jolinne

co robi sie w takiej sytuacji? np jesli krotko przed weselem umrze babcia lub dziadek? pytam szczerze odwolalybyscie wesele planowane dlugi czas, wszsycy zaproszeni wszystko gotowe? ja nie wiedzialabym co mam począć w takiej sytuacji. pytam hipotetycznie

nie odwołałabym. takich rzeczy zwyczajnie się nie przewidzi kolezance ze studiów na tydzień przed ślubem i weselem zmarł ojciec - był chory. oczywiście Ola chciała wszystko odwoływać, ale skończyło się na tym że ojciec na łożu śmierci wymógł na niej obietnice że nie odwoła ślubu i będzie się cieszyć tym dniem bo on chce żeby ona była szczęśliwa...

Gość pppychaczka
zrobiłabym wesele,chyba ze to akurat narzeczony by zmarł to szukałabym kogoś na jego miejsce

Gość Khaleese
Zależy czyja by to była śmierć i w jakich okolicznościach. Jeśli dziadków to nie odwołałabym, bo jest to naturalnakolej rzeczy, w ich wieku już bardzo prawdopodobna. Jeśli zamrliby (tfu! tfu!) rodzice w tragicznym wypadku, to myślę, że żadne z nas nie miałoby głowy do wesela.

Gość ehhhhhhhhhh
moja babcia ma 93 lata i w kazdej chwili moze odejsc.. slub mamy w 2014 roku i wlasnie boje sie takiego losu.. ze babcia odejdzie przed slubem.. jest juz w takim wieku, ze sama ciagle mowi o smierci i ze chcialaby i to jest cholernie przygnebiajace:( i tez sie zastanawiam co by bylo gdyby....

Gość jolinne
wlasnie tez mam dziadków w podeszłym wieku i schorowanych i ja i narzeczony i sie tam martwie co by bylo gdyby.. wiem ze nie wolno tak myslec ale jednak wszystko sie moze zdarzyc :(

Gość wojowniczka maka
a ja mam narzeczonego w podeszłym wieku i też się boję czy wesela doczeka,a wesele planujemy 2016

Gość karolinicia
za malolata bylam na weselu. 3tygodnie przed impreza zmarla babcia pana mlodego (a moja prababcia) tez chcieli odwolywac itp ale ksiadz mowil ze nie ma potrzeby bo zalobe trzeba miec w sercu. oczywiscie moja babcia jak i jej rodzenstwo cale na czarno, zaplakane. ale wesele sie odbylo