Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fretka11

Prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość fretka11

Cześć wszystkim. Mam duży problem. 6 kwietnia kochałam się z chłopakiem. Pękła prezerwatywa, jednak on nie doszedł.. Dodam, że zaraz po pęknięciu on ze mnie wyszedł, a ja poszłam się umyć. 10 kwietnia dostałam okres, trwał 5 dni czyli mniej więcej jak zawsze. Mam nieregularny okres. Cykle mam 31, 34, 36 dniowe. Problem jest taki, że do tej pory nie dostałam okresu. Pobolewa mnie brzuch. Nie wiem co się dzieje.. Zaczynam świrować bo nie mogę być w ciąży.. Temp. w pochwie o 14 sprawdzałam wynosi 37,6. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość wszystkopamietam
Prawdopodobienstwo ciazy jest takie jak u kazdej wspolzyjacej kobiety. Nie zbadamy cie przez internet. Zrob test.

Gość fretka11
ale jest możliwe że zaszłam w ciążę, mimo tego że dostałam później okres i że on ze mnie OD RAZU wyszedł?

Gość dddds
Juz ci ktos napisal nikt cie nie zbada przez internet. idz do lekarza/zrob test.

Gość ulalalaaa
Co ci po tym, ze ktos ci napisze, ze mozliwosc jest czy, ze jej nie ma jak i tak nic to ma do ciebie bo zbadac cie nie mozemy wiec rob test idz do lekarza dziecko durne

Gość pamietamwszystko
oczywiscie, ze mozliwosc jest. moja kolezanka nie wiedziala, ze jest w ciazy 4,5 miesiaca bo miala okres. takze zrob test.

Gość agiew
Prawdopodobieństwo jest malutkie. Jesli korzystacie z prezerwatyw to może uprawiajcie seks tylko w dni niepłodne? W razie wpadki nie będziecie się musieli martwić. Wyznaczać możesz je sobie testerem na ślinę, lub prowadzić własne obserwacje