Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the new

Jak sprawdzic wiernosc meza, ktory pracuje za granica?

Polecane posty

Możesz powiedzieć, że kiedyś zwrócił Twoją uwagę w jakimś pubie czy knajpie i przypadkiem trafiłaś na niego na n-k. Takie rzeczy nie są niemożliwe, ja poznałam kiedyś w ten sposób mojego faceta.

Gość Aaaaaaaaa32
Pojedź tam i zró mu loda na zgodę za swwe chore insynuacje i intrygi 😴

Gość 58270952759021
aaaaaa dokładnie !!!

Gość oiuytrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrr

a po co pisac ze sie spotykali, jesli juz chcecie, to lepiej by bylo napisac, ze po prostu przegladala profile i jej sie spodobal

Ciasteczkowa_mi masz rację. To najlepsze rozwiązanie.

Gość SPRAWDZGO
UDOWODNIJ MU ZDRADĘ Późne powroty z pracy, niespodziewane telefony z ,,obsługi klienta", coraz częstsze wypady na ,,męski wieczór"... Z własnego doświadczenia a właściwie doświadczenia mojej mamy i nie tylko... wiem, że czasami mężczyźni mają dwa oblicza. Z jednej strony kochający mąż i ojciec, z drugiej samiec który w pewnym wieku pragnie zupełnie czegoś innego. Przez cierpienie, którego doznalo wiele bliskich mi osób, wraz z koleżanką postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce tak aby pomóc wam-naszym sojuszniczkom, kobietom uniknąć nagłego rozczarowania. Każda z nas posiada kobiecą intuicję, która zazwyczaj podpowiada nam dobrze. Niektóre z nas są po prostu zakochane a niektóre, przyzwyczajone do stabilnośći której nie chcemy stracić . Nie zawsze jest to dla nas dobre. Pamiętajmy że jako kobiety zasługujemy na najlepsze. Właśnie dlatego my-jako dwie niezależne kobiety pomagamy w udowadnainiu zdrad albo oczyszczamy z ,,zarzutów" podejrzanego. Tak, podejrzanego, bo nigdy nie możemy być pewne, tego jakie drugie oblicze ma człowiek, z którym spędzamy życie. Wraz z naszą pomocą na pewno uda Ci się uniknąć niespodziewanego albo poukładać swoje sprawy na nowo bez poczucia, że coś jest nie tak. Kontakt : test.na.wu@gmail.com Hania i Natalia woj. slaskie

Gość Katrina1299
A masz w ogóle jakies powody do podejrzwania zdrady? No, ale jesli chcesz, chociaż wg mnie sama to możesz próbować sprawdzić, ale twoja zabawa w detektywa moze nie wyjsc i wtedy on bedze mial przewage i bedzie wypominanie, ze mu nie ufasz, ze posadzasz, a sam bedzie miał sygnał, zeby lepiej ukrywac romans, a w ten sposb prawdy mozesz nie odkryć do samej śmierci. Lepiej niech zajmie się tym ktoś profesjonalnie. Moja siostra korzystała z pewnych usług, żeby sprawdzić wierność męża... i zakończyło się rozwodem... Korzystała z usług agencji detektywistycznej Sprawdź Wierność, bo sie w tym specjalizuja, dyskretnie, profesjonalnie, wszystko zgodnie z prawem, bo to licencjonowana agencja detektywistyczna. Powodzenia życzę :)