Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atom_93

Moj chłopak dochodzi po 20sec ;(((

Polecane posty

Gość Atom_93

Heyy Jestem 20latką i Wspolzyje z chlopakiem od 1,5roku... nie wiem czy to normalne bo raczej nie ale moj chlopak za kazdym razem dochodzi juz Po 20sec, a nawet wcześniej mi nie jest z Tym dobrze Gadam z nim a on mowi ze tak ma . Co mam zrobić :( czy kazdy facet tak ma? Jak to zmienic Bo juz mam tego powoli dośc nie mam zadnej przyjemnosci mam wrazenie ze sie tylko mna zaspokoja... i nic wieecej, Jak Robie mu loda to tez strasznie szybko dochodzi bo mija mniej niz minuta.. Potrzebuje Porady ;((

Gość GTA2
U mnie to co najmniej po 30minutach.

Gość co oni jej zrobili...
to nie jest normalne...

Gość Agata 1991
A może na początek niech cię rozgrzeje niech zrobi ci minetke a potem palcami. później może wejść w ciebie a gdy będzie czuł że dochodzi niech go wyciągnie i dogodzi ci palcami i Znow w ciebie wejdzie i dojdziecie obydwoje.

po raz koleiny ten sam temat skutecznie opoznia: duzo wodki przed, dlugotrwale walenie gruchy przed, towazrzystwo osob duchownych w trakcie

jasne ze brnąć, ile masz już zdjęć nagich ludzi bez głowy?

Gość To normalne u dzieci
Dorosniesz to przejdzie z wiekiem

Tak szczerze, to Ci współczuję... Ale tak jak ktoś wyżej już napisał - niech kupi sobie jakieś tabletki na wydłużanie stosunku. Albo są też takie prezerwatywy z Durex'a, które podobno mają za zadanie wydłużyć stosunek, ale nic na ten temat nie wiem, bo nigdy ich nie używaliśmy...

Gość Anastazija P
Mój też miał ten problem , i okazało się że to przez masturbacje

Ciesz się, że wogóle dochodzi ! Może nie zaslugujesz na więcej, weź co Bóg daje i znikaj! x A ile byś chciała? Ja dochodzę pierwszy raz po około 30 minutach, zależy od miejsca na kuli ziemskiej, najwolniej dochodzę w a'damie a najszybciej w ułan bator . x Ale biorę lekcje u Stinga, jest coraz lepiej !

Gość kirofrkfr
frefregtg

Gość Androgen na pomaraczy
Ja moge dymac bez przerwy.

Gość hop hop hop hooop
siup

Gość Atom_93
Ale to nic nie da :( Mam Pustke w głowie jestem bezradna ;((

Gość do Atom_93
Za przeproszeniem głupia babo, to nie jest żaden problem, problemem byłby brak erekcji i brak wytrysku. Masz tu jedyną sensowną radę i nie ośmieszaj się już więcej: 4 wytryski do Twojej vaginy i za piątym wejściem czas ejakulacji będzie na tyle opóźniony, że zdążysz szczytować. Notabene, statystyczny czas uzyskania orgazmu przez kobietę wynosi ok. 10 minut. Jeśli ta metoda nie zda egzaminu , a nie jesteś wymagającą kurwą, to pozostajeje przyczepiane dildo i wtedy da Ci tyle orgazmów ile zechcesz , ża aż Ci cipa spuchnie. Wygoogluj w necie t. Fizjologia seksu... może czegoś się nauczysz.

Gość kirofrkfr
zatrudnij się w burdelu, tam Ci dadzą orgazmów po kilkanaście za noc, i przy okazji kasę zarobisz. Na chuj Ci taki chłopak jak możesz mieć ogierów co noc na pęczki.

wolę być ostatnia, wiadomo dlaczego;)...poczekam aż wszyscy wyślą

jak to jest w ogóle możliwe, kończyć tak szybko? Coś mi się nie chce w to wierzyć.

Gość ohhhhhh jak ty mnie
Podniecasz

Gość do pendzior
Bij mnie rznij mnie

Gość GTA3
Pta(szek)pedziwiatr!

Gość Atom_93
To Wy Faceci jestescie do Dupy jesli wam tylko ma byc dobrze ... a wy juz od kurew i do burdelu. Co po niekturzy maja najebane w glowie.. bo miec wytrysk po20/30 sec stosunku w wieku 21lat to jest chore!!!to co bedzie za 10lat?

Gość do poprzedniczki
to co, wg Ciebie, chłopców w wieku dorzewania, którzy samą myślą na widok cipki spuszczają się po paru sekundach, należałoby wysłać do gazu jako niepełnowartościowych ludzi? Młodość ma to do siebie, że podniecenie i ejakulacja jest szybka, natomiast starość, że podniecenia jak i wytrysku brak, lub jest znikome! Wspomnisz moje słowa, jak twój mąż za 40 lat nawet nie spojrzy na Twoją pizdę, głupia babo. Wniosek: szanuj to co masz

Gość Mmrrr...
Miałam faceta, który taż kończył dość szybko, bo już po niecałej minucie. Ale tak było tylko na początku naszej znajomości, potem się chłopak wyrobił:) Musisz pomóc facetowi się wdrożyć. Od nas, kobiet też bardzo wiele zależy...

20 sekund.... Jak zejdzie poniżej 10 sec pchnij go na Olimpiadę, może w biegach na 100m też będzie taki szybki. Warto spróbować, przynajmniej profity by były z tego :)

Gość Atom_93
To jak mam mu w tym pomoc? Za kilka miesiecy bierzemy slub i pojawi sie dziecko wiec, raczej faceta nie chce zmieniac. tylko nie wiem jak to wydluzyc?