Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Może być coś bardziej żałosne od dziewicy w wieku 18+?

Polecane posty

Gość niewiemniewiwmmm
uważasz ze dziewictwo to wstyd? Wręcz odwrotnie tenor kolesiu,chciałbyś taka co juz miała kilka chujow w cipie?? Bo ja nie....zastanow się co piszeszzzzz...cfelu :)

Gość xhacdaqd
czemu tak strasznie przejmujesz się czyimś dziewictwem i czyimś tyłkiem?

Gość ja bym tam wolał
świeżego pączka i całego niż nagryzionego

niewiemniewiwmmm A co w tym złego, że jakaś laska miała kilka chujów w cipie? :classic_cool: Seks to nic złego a kobieta się nie zużywa :D ty pewnie jesteś prawiczkiem dlatego tak to przeżywasz, że jakaś może być nie-dziewicą :D oj, lamusie :classic_cool:

Gość FFFFFFFFF333446
dziewice 30+ łączmy sie

Gość studenciak kogo to kuuurwa obc
hodzi ?:D zachwoujesz sie jakbys byl 13 letnim zapryszczalym konibojca :D

Gość nnxzaax
Bardziej żałosne od dziewicy 18 + jest tylko zakładanie monotematycznych wątków na babskim forum

Gość gabiiiiiii
Myślenie gówniarza... bardziej żałosny jesteś Ty ;) ja mam 21 lat, i jakoś mi nie przeszkadza że jestem dziewicą. Mam bardzo duże powodzenie, ale tu nie chodzi o to żeby dać się pierwszemu lepszemu,a temu co będzie tego wart :) warto poczekać, bo uwież, faceci szanują takie osoby jaką jestem ja :)

Zarozumiała Śliczna 92 hahaha i myślisz, że to twoje dziewictwo jest coś warte?? :classic_cool: Błagam cię :D Jesteś dziwolągiem a w dodatku cnotką, która zapewne ma depresję :classic_cool: Chce ci się seksu, ale powstrzymujesz się w imię jakichś durnych ideologii i urojeń, które dorobiłaś do seksu :classic_cool: A co, masz teraz kogoś? Zapewne nie, bo nikt normalny nie będzie się wiązał z jakąś nawiedzoną cnotką i dziewicą :classic_cool:

nie jestem ani cnotką ani świrką. po prostu to ja bede wiedzieć kiedy bede chciała to zrobić i ja wybiore kto to bedzie. Czułabym się źle z tym że zrobiłam to z kimś nieodpowiednim dla siebie. To nie ma nic wspólnego z urojeniami i ideologią. Ja jestem panią własnego losu i nie dam się wykorzystać ;) Pozdrawiam

gabii Następna dewota i cnotka z pseudo-zasadami i urojeniem, że dzięki swemu dziewictwu jest szanowana przez facetów :D Nie mogę z was :D Zlazły się żałosne dziewice i sieją jakieś durne ideologie i spustoszenie intelektualno-mentalne :D :classic_cool:

Zarozumiała Śliczna 92 Tak tak, bo każdy chce cię tylko wykorzystać... haha i nie wmawiaj mi, że nie chce ci się seksu :D ty po prostu jesteś sfiksowana i masz jakieś paranoje, że faceci chcą cię tylko wykorzystać :D Masakra, gdyby nie to twoje chore podejście to zapewne już dawno miałabyś kogoś na stałe :classic_cool:

Gość może, może
Może, studenciak-erotoman ...:P Mózg w spodniach, to dopiero kalectwo! :P

Zarozumiała Śliczna 92 Nie jestem prawiczkiem i seksu też mi specjalnie nie brakuje :D Bądźcie sobie dziewicami do 30 roku życia- zobaczymy w jakim zdrowiu psychicznym dotrwacie hehe. Jak mawiał Zygmunt Freud: "człowiekowi bez seksu odbija", zapewne wam odbija już teraz, ale na siłę trwacie w swoich paranojach oraz w autodestrukcyjnych i absolutnie nic pozytywnego nie wnoszących do waszego życia postanowieniach :D :classic_cool:

Gość Upełłe
moze - mala kur­wa w wieku 15 lat🖐️

prawo pozwala uprawiać seks w wieku 15 lat, więc nic złego w tym nie ma. :classic_cool: Aczkolwiek jak gustuję w starszych :classic_cool:

studenciaku, nawet nie wiem jak mam skomentować twoje myślenie więc może pozostawię cię w twoich przekonaniach. Każdy ma swoje... mi jest dobrze tak jak jest ;) Pozdrawiam gorąco. Miłego sexu :D

Gość Upełłe
upełłe bo kur­wa nie widze

Gość może, może
Ja chyba wiem co studenciaka gryzie...Ma chłop uraz po nieudanej randce w ciemno, na której panna na jego widok dostała spazmów ze śmiechu...:P

Gość detektyw przybył
jak dla mnie to impotent

Gość oj biedaku,
rozladowujesz tu swoje frustracje z powodu braku pozycia? :D:classic_cool: