Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misza123

Pomocy!

Polecane posty

Pracuję szesnaście godzin na dobę. Kiedy wracam do domu po ciężkim dniu, biorę prysznic, relaksuję się, wskakuję do łóżka, i kiedy mam ochotę na małe co nieco, słyszę: „Kochanie... Boli mnie głowa Zarabiam tyle, że potrafię utrzymać rodzinę i 300m dom. Wiem, cierpi. Czy mogę zaradzić jej migrenom? Pomocy!

Taa, ponieważ ona powinna czekać zwarta i gotowa na moment, w którym poczujesz chęć na małe co nieco:D Wskakujesz do łóżka, a ona powinna wskoczyć na Ciebie. No, co? W końcu 16h skakałeś w robocie. Należy się!

pracuję w co prawda w biurze, ale muszę reagować na wszystko co sie dzieje.

Kasia X wcale tak ie twierdzę. Często zasypiam zanim ona przyjdzie do łóżka. Czy można mieć migrenę 3 razy w tygodniu?

Gość Mój
Mój facet ma migrenę. A wtedy bez kija nie podchodź, Jakoś to muszę przetrwać

Gość morum
Migrena to przede wszystkim bardzo bolesna choroba na którą nie ma lekarstwa. Moja TZ najlepiej j znosi w cichym i zaciemnionym pokoju.

W czasie ataku drażni wszystko. Od światła, po najdrobniejszy szmer. Nie ma więc co się dziwić, że migrenowcy tak reagują. Najważniejsze jest jednak odpowiednio wczesne przyjęcie leków antymigrenowych tzw. nowej generacji, które potrafią przerwać ból nawet w trakcie ataku.

Też mam migreny i wiem jaki to ból. To nieuleczalna choroba i lekarze sobie z nią nie radzą. Praktycznie leczenie ogranicza się do środków przeciwbólowych