Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bea78

Pomóżcie, mam szkolny konkurs do wygrania i syper pracę synka

Polecane posty

Gość bea78

Hej, baaaardzo Was wszystkich proszę o głosowanie na mojego 7 letniego synka Adasia w szkolnym konkursie. 3 prace z największą ilością głosów przechodzą do drugiej tury, a my mamy świetną pracę plastyczną o wybuchającym wulkanie :) No i całkowicie samodzielnie wykonaną. Akcja jest całkiem pozytywna, jako ze popiera czytanie no i zachęca do artystycznego wyrażenia siebie. No a sami wiecie jak trudno teraz dzieci odgonić od TV, czy kompa. Pięknie dziękujemy za zainteresowanie. Przepraszam jeśli naruszyłam jakiś punkt regulaminu forum. Link do konkursu, polubcie wulkan Adasia: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=646261142055952&set=a.646261082055958.1073741867.318920258123377&type=1&theater

Gość Bebababa
No juz nie przesadzaj....geniuszem to on nie jest

Gość koza z nossa aa
Taki duży chłopczyk i tak wstrętnie maluje??? Gdzie ten wulkan??? Swietna praca plastyczna... Ciekawe gdzie. Jednak to prawda,że mamuśki są ślepo zakochane w swoich dzieciach.

Gość Na ile starczą pieluchy
Tylko ten rysunek to bohomaz troche...nie obrażając nikogo mówie całkiem serio.

Gość Na ile starczą pieluchy
jakby to 3-4latek rysował ale ten chłopiec ma 7 lat!A wygląda na 9 lat tak wogóle...

Gość bea78
no wiesz, a necie to każdy wyszczekany. Ja rozumiem dyskusję na temat tego czy szkoła powinna organizować takie konkursy, ale tak po prostu na kogoś pluć,to raczej ... Z mojego punktu żeby było jasne: dziecko się postarało, konkurs nie powinien tak przebiegać, ale skoro sie wpakowałam ,to chcę pomóc mu przejść do drugiej tury. Ale też cie miło pozdrawiam

Gość Beawwww
Up

Gość zaglosowalabym ale
praca na poziomie 3 latka do tego brzydkiego masz syna

Gość Beawwww
Ale to nie jet dobry rysunek jak na 7 -latka, po prostu nie jest uzdolniony plastycznie i kropka. Moze wiersze niech pisze?

Gość Beawwww
Nie no, chlopczyk jest ladny, juz nie pierdol

Gość zaglosowalabym ale
zartujesz? brzydkie dziecko, takie typowo polskie z malego osiedla

Gość 13 lat razem-10 po
kiepski rysunek- mój 5ciolatek lepiej rysuje

Gość za grosz samokrytycyzmu
tragedia nie ma mowy :o

Gość kurkanagrilu
To może któras pokaże te lepsze rysunki trzylatków i pięciolatków?

Gość Praca jest bardzo nieudana.
Jak widać masz bardzo nieszczerych znajomych, którzy skomentowali pozytywnie pracę Z GRZECZNOŚCI bo przecież nikt, kto ma odrobinkę porównania i sprawny wzrok WIDZI, że się dziecko nie wysiliło.

Gość Praca jest bardzo nieudana.
znaczy się każdy, a nie nikt

Gość koza z nossa aa
......

Gość koza z nossa aa
Dyskusję na temat czy szkoła powinna organizować takie konkursy. Nie odwracaj kota ogonem, oczywiście, że szkoły powinny organizować takie konkursy. A że Twój syn maluje strasznie i miejsce w pierwszej trójce, a tym bardziej wygrana mu się nie należą, no to już inna bajka.

Gość 90-00
ale jesteście wredne... a już pisac że dzieciak jest brzydki to tylko świadczy o waszej głupocie! weźcie pod uwagę że narysować wulkan jest trudno, tzn nie da sie go narysować ładnie, jak narysować ładnie wybuch, erupcję???

Gość bea78
prawdę mówiąc nie spodziewałam sie aż tylu wrednych wpisów, sorki ale to tylko oznacza że na tym forum przebywają wyjątkowo nieżyczliwe osoby. syn jest uroczy, praca to może nie piccasso ale jest super. i mówimy o chłopcu który generalnie nie lubi malować, więc piszę że sie postarał, a ta akcja ma zachęcić go po prostu do malowania. A gdybym nie była za własnym dzieckiem, to byłabym wredną matką taką jak większość z was. I chyba wam coś się w tych pustych głowach..... skoro was to dziwi i wasza głupota mnie zadziwia "niech pisze wiersze" 6 latek? Czy tu są sami kretyni? LIMIT KRETYNÓW WYCZERPANY, jeśli ktoś chce cos jeszcze dodać to nich to będzie chociaż na poziomie. Dzięki za jedyne życzliwe słowa w tym buszu.

Gość dododotot
blablabla...bachor brzydki, rysunek na poziomie debilnego 5 latka, mamusia ma ryj jak niewypał spierdalaj babo i nie wracaj

Gość xcvfghjkedfg
oiuytfgh

Gość pkjhgvbnkmhxnjmz
jakbym miała fb to bym ci pomogła. nie słuchaj tych złośliwych jędz one na każdego plują, ale żeby obrażać dziecko to już patologia. Synka masz ładnego a jego praca może nie jest jakieś cudo ale ważne że dziecko ma jakieś zainteresowania i pasję. Dla mnie bardziej wartościowa jest taka praca ale samodzielnie namalowana przez dziecko niż zrobiona przez rodziców i ściemiana jakie to ma się inteligentne dziecko.

Gość 223433
faktycznie mój 4latek tak rysuje

Gość znowu??????
Ludzie skąd tyle nienawiści w Was? Chłopiec się postarał, wykonał rysunek sam. Znam matki które "pomagają" dzieciom, żeby tylko wygrały konkurs i odwalają za swoje pociechy większość roboty. Jak Wam się nie podoba, to nie głosujcie i nie wypisujcie wrednych komentarzy.

Gość Jest tam naprawdę dużo
pięknych prac młodszych dzieci.Mówię tu o tych samodzielnych bo widać w niektórych rękę mamy.Nie zagłosuję bo tamte dzieci bardziej zasługują na wygraną nie urażając ciebie i syna.

hmmmm przejrzałam wszystkie prace i tak na oko widzę tam 5 samodzielnie zrobionych, nie jestem specjalistką, jednak ostatnio byłam w klasie gdzie wisiały prace 6-7 latków - nie były tak gładziutkie, ale ściema na całego, jak ludziom nie wstyd - całe życie będą próbować coś osiągnąć za dzieci?

Na tle innych prac ta jest po prostu brzydka. Nie rozumiem co mama chciała osiągnąć żebrząc o lajki na publicznym forum? Fałszywych zachwytów? Takie rzeczy to tylko w rodzinie i wśród przyjaciół. Obcy ma taką swobodę, że ci chociaż prawdę powie, bo przyjaciele i wujostwo to zawsze tylko fałszywe komplementy wali, żeby rodzicom przykrości nie robić i dziecko dowartościować. Jeśli chłopak nie lubi rysować i malować to po co bierze udział w konkursach? Ja nie rozumiem? Jeśli nie umiem tańczyć to nie występuję w reczitalach, jeśli słabo biegam, to nie startuję w maratonach, jeśli fałszuję to nie występuję w chórze. Proste? Nie wiem czemu się oburzasz, że ludzie prawdę piszą? Pomijając kilka wrednych osób piszących, że chłopak brzydki, to pozostali mają po prostu rację. Dzieciakowi urody nie brakuje, ale rysunek ładny nie jest i nie powinnaś w ten sposób zbierać głosów i jeszcze liczyć na nie wiadomo co i wyskakiwać z pretensjami. Ludzie wyrazili swoje zdanie bo umieściłaś temat na PUBLICZNYM forum. Powtórzę ci - liczysz na głosy i nieszczere ochy i achy? Roześlij link po rodzinie i przyjaciołach.