Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
delfa1958

wkopalam sie strasznie

Polecane posty

Czesc mam na imie Marta,mam 24 lata od 3 miesiecy jestem w londynie,od 3 miesiecy widuje w sklepie pewnego kurda. Chodzilam tam do sklepu i robilam zakupy,on czasami milo zapytal co tam u mnie ,jak sie mam itd zalatwil mi prace,poprosil o nr tel,po 3 miesiacach dalam mu ten numer tel,no i zaczelismy sie spotykac. widujemy sie codziennie od prawie 2 tygodni.Wiem ze jestem naiwna,mam swiadomosc ze moze klamac,ale jak klamie to bardzo dobrze... ojca ma milego,kuzynke tez,matki nie znam,mam ja niedlugo poznac. On jest wierzacy,nie praktykujacy swojej religii,nie uznaje chust itd. Mowi mi o slubie,ze on wie ze ja i tak bede jego zona,ze chce miec ze mna dzieci,jest dla mnie dobry,ale zrobilam wielki blad,oddalam mu sie dzsiiaj,nie zabezpieczylismy sie,prosilam go zeby nie robil tego do srodka,a jednak,powiedzial ze to przypadek,ze jak chce to mozemy jechac jutro do szpitala,a ja ze nie,bylam wsciekla i zalamana,on pocieszal i mowi ze ja bede jego zona,no i na swiat przyjdzie nasze dziecko....mowi ze kocha,dzisiaj pojechal ogladac dla nas mieszkanie,ja nie wiem co robic. zalezy mi,ale sie boje,co jesli bede w tej ciazy,nie chce zeby to tak szybko sie dzialo,mieszkanie,slub,dziecko...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować