Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delfa1958

co mam robic,pomozcie mi!!!

Polecane posty

Czesc mam na imie Marta,mam 24 lata od 3 miesiecy jestem w londynie,od 3 miesiecy widuje w sklepie pewnego kurda. Chodzilam tam do sklepu i robilam zakupy,on czasami milo zapytal co tam u mnie ,jak sie mam itd zalatwil mi prace,poprosil o nr tel,po 3 miesiacach dalam mu ten numer tel,no i zaczelismy sie spotykac. widujemy sie codziennie od prawie 2 tygodni.Wiem ze jestem naiwna,mam swiadomosc ze moze klamac,ale jak klamie to bardzo dobrze... ojca ma milego,kuzynke tez,matki nie znam,mam ja niedlugo poznac. On jest wierzacy,nie praktykujacy swojej religii,nie uznaje chust itd. Mowi mi o slubie,ze on wie ze ja i tak bede jego zona,ze chce miec ze mna dzieci,jest dla mnie dobry,ale zrobilam wielki blad,oddalam mu sie dzsiiaj,nie zabezpieczylismy sie,prosilam go zeby nie robil tego do srodka,a jednak,powiedzial ze to przypadek,ze jak chce to mozemy jechac jutro do szpitala,a ja ze nie,bylam wsciekla i zalamana,on pocieszal i mowi ze ja bede jego zona,no i na swiat przyjdzie nasze dziecko....mowi ze kocha,dzisiaj pojechal ogladac dla nas mieszkanie,ja nie wiem co robic. zalezy mi,ale sie boje,co jesli bede w tej ciazy,nie chce zeby to tak szybko sie dzialo,mieszkanie,slub,dziecko...

Gość nfnckkk
Nie badz naiwna, jesteś w Londynie 3 miesiące, dużo jeszcze przed tobą, takich Jak ty to on może mieć co nowy autokar z l Pl , nie traktuj tego serio,..idź do apteki po tabletke, przecież ty go w ogóle nie znasz...,po co zresztą te mieszkanie razem, ile tu masz lat? 18?

wiem wiem,zaluje ze to sie stalo,czasu nie cofne. Sa rozni ludzie,moze mowi prawde,tego nie wiem,musze poznac go lepiej,z sexem koniec,powiedzialam jemu,powiedzial ze poczeka,ale co sie stalo to sie nie odstanie. Polscy faceci sa jeszcze gorsi,mialam faceta,ktoremu bylam oddana,zdradzal mnie,a gral swietobliwego.

takze mysle tez ze zalezy to od czlowieka,nie od narodowosci,zarzekalam sie ze nigdy kurd,turek,ale spodobal mi sie,nic na to nie poradze. jestem zla na siebie,bo zdazylo mi sie takie cos pierwszy raz,zawsze mialam dlugie zwiazki,2-3 lata,no i moj facet musial czekaci to sporo,ale co z tego jak i tak zdradzal,albo mnie nie szanowal...