Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice675

Problem z komputerem, pomocy...

Polecane posty

Gość alice675

Dzis uzywajac jak zawsze przegladarki firefox pisalam cos i nagle mi wyskoczylo ze program przesal dzialac i sie wszystko zamknelo samo, i tak na innych stronkach tez. Wiec odinstalowalam mozille i ponownie zainstalowalam ale nie dosc ze po angielsku mi sie zainstalowaly wszytkie opcje u gory, to starsznie wolno wszytko chodzilo. Znacie jakis program ktory mi wyczysci jakies bledy w kompie? i ze bedzie chodzil normalnie a nie tak wolno i nie beda mi sie zamykac stronki same.

Gość Upełłe
advanced system care kiedys byl za free teraz zydy moze kaza placic

Gość alice675
I co ten program mi wyczysci komp? A jak zainstaluje mozilla firefox gdzie sie zmienia jezyk?

Gość zxczxzxccxz
Program antywirusowy jest? Jeśli tak to wyczyść dysk i rejestr tym programem http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html możesz też zdefragmentować dysk... a najlepiej zrobisz instalując jakiegoś linuksa :classic_cool:

Gość alice675
Mam antywirusowy panda na dole ikonke, choc jak najade na ta ikonke pisze ze ochrona antywirusowa wylaczona.. Niewiem czemu, nie znam sie za dobrze na kompach, ale zaraz na ten program wejde, a jaki polecacie antywirus ale darmowy ciagle, nie taki co po roku chca kase?

Gość Upełłe
avast

Gość alice675
A przgladarka chrome lub opera jak lepsza od mozilla firefox???

Gość villleaa
no to zaraz zarżniesz kompa jak zaczniesz robić wg tych rad sama się nie znając :D

Gość starch jak szyderca
stoi za zakretemm

Gość the soul of trutch
opera i chrome sa duzo lepsze ;)

Gość zxvczxvzxxvc
Z darmowych polecam Comodo http://www.dobreprogramy.pl/Comodo-AntiVirus,Program,Windows,20404.html lub CIS jeśli nie masz żadnego firewalla :D dobreprogramy.pl/Comodo-Internet-Security-Premium,Program,Windows,12952.html

Gość alice675
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM.avast kiedys mialam, a pozniej chyba po roku czy dwoch chcieli zeby placic za uzytkowanie, chce taki antywirus zainstalowac zeby bez CIAGLE bezplatny. Teraz korzystam z chrome, troche szybciej chodzi, niz z firefox, ale jakos bardziej bylam przyzwyczajona do firefox.