Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posta mi ucięło ://

Słoma z butów wielodzietnej :///

Polecane posty

Mogę wtrącić słówko Mały "popis" elokwencji, kultury i taktu tej kobiety (nie mówiąc o odpowiedzialności - to dotyczy tematu) Dla tych, którzy uważają, że jest ona "w porządku" :o http ://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5595251&start=30

Gość nie umiesz nawet wkleic linka
madralo

Gość poiuytghjk
Czytałam, czytałam. zachowała się idiotycznie.

Link wklejony poprawnie jest traktowany jako SPAM, mądralo. Wystarczy usunąć spację i już masz :).

Aha, czyli nie ja jedna mam takie wrażenie :)?

Gość 90-00
wiesz co nie przesadzaj, ja nic tam nie widzę niestosownego w jej zachowaniu, najpierw wy ją wyzywacie i to jest w porządku, a gdy ona wybucha to od razu zarzucacie jej brak taktu itp itd wam wolno, jej nie. Kobieta chce coś sama zrobić, ma dobry pomysł a wy piszecie że jest głupia i nieodpowiedzialna.

Tyle godzin poszukiwan konkretnego tematu i konkretnej linijki zeby doczepic sie do kogos a tu lipa.Glupota wziela gore nad checiami i linka nie umiemy wkleic ;)

Gość janka_dagmara
no popis "Mały "popis" elokwencji, kultury i taktu " to raczej dała tutaj tildone

Gość tildone
buahahah, czemu nie piszesz na czarno, oślico - moge wtracic słowko???

A ja widzę, 90-00, bo ja jej NIGDZIE nie obraziłam :o. Wręcz przeciwnie - próbowałam coś doradzić, żeby to jej przedsięwzięcie miało ręce i nogi :o. Nie odwodziłam od pomysłu, nie wyzywałam, nie twierdziłam że dzieci pozabija itd. W zamian dostałam stek wyzwisk od (wydawałoby się) kobiety na poziomie :o.

Gość taka ja sobie ja
nie będę tego czytać, ważne, że można się na kimś wyżyć co? weź się przebiegnij w koło domu/bloku i wez spier...

Wyżyła to się ona na mnie, a nie na odwrót :o. Może dzięki temu nie musi biegać dookoła piaskownicy w ogródku :D.

Gość Autorko powinnaś się leczyć.
:o Kolejny idiotyczny temat mający za cel zrobić burzę w szklance wody. Widzisz problem gdzie go nie ma. Jedyną osobą ze słomą w butach jesteś TY!

Gość tabitaa
? no iii? same jestescie niekulturalne nieelokwentne i nietaktowne. przynajmniej wywalila wam prawde na stol. tez uwazam ze jestescie kretynkami :D to znaczy ty zgryzliwa przekwitla pomaranczko

Gość ;ploiuyghyujk
;poljhjkl

Gość .......podpisz się na
czarno moge wtrącic slowko :D :D :D i tak widac ze to ty!!!!!!!!!

Gość Malinnkaaaa
"Posta mi ucieło"- jak byś zauważyła to jej nie chodziło o Ciebie.

A co chciałaś osiągnąć tym tematem? Tani poklask oszołomów? :o Weź rozpęd i wyceluj łbem w ścianę.

Nie mam zamiaru się leczyć, bo i nie mam na co :D. Za to "mogę wtrącić słówko" mogłaby zacząć - na nerwicę i pewnie kilka innych schorzeń, jak widać ;).

I w dodatku cierpisz na manię prześladowczą. :o Tak, wszystkie jesteśmy zakamuflowaną Mogę wtrącić słówko. Wiesz stara, to się leczy. :o

Rany luda, mam Ci zacytować? Proszę "jednak większość z Was jest głupsza niż myślałam Ja nie pytałam matek, co mają pojęcie tylko o starankach o techniczne aspekty budowy domu Ale fakt, inne rady to dla Was też za dużo. Kretynki ;P" Ile osób pisało tam o "technicznych aspektach nudowy domu"? Ja. Więc pisała o mnie :o. A ja jej NIGDZIE nie obraziłam, więc nie rozumiem skąd jej atak na mnie?

Gość ervbfdrfreg6u
nie masz swojego zycia i wiekszych problemow? haha problemy z kafe, bo cie ktos na jakims watku obrazil, i tak przezyc nie mozesz ze az temat zakladasz? padlam

Tak, właśnie tani poklask oszołomów jak ty chciałam osiągnąć. Oprócz złotych rad gdzie mam szukac ścian i jak w nie wycelować :D. Dodatkowo diagnozy psychiatrycznej :D dotyczącej innych ludzi (czy ja gdzieś piszę, że mogę wtrącić słówko pisze pod innymi nickami)?

Padaj, nic mi do tego. Żeby ci się tylko krzywda nie stała przy upadku. Byłoby przykro.

Gość bueheheheheheheeh
a potem napisała: "Uderz w stół a nożyce się odezwą (napisałam,że nie wszystkie są kretynki ;P ;P )" i to jest prawda stara jak świat, przykro mi :D

Gość Malinnkaaaa
uderz w w stół a nożyce się odezwą. Naprawdę Twój poziom mnie zaskakuję.

Gość tabitaa
tak to sie konczy jak sie siedzi w chalupie bez pracy i brak czlowiekowi zajec i wrazen w prywatnym zyciu, wtedy z calych sil stara sie przezywac witrualne zycie innych :D tak tak autorko, to o tobie! nie martw sie, sa na to jakies prochy. a poki co, hmm, moze spacer pomoze? :D idz sie przewietrz bo ci para z uszu uchodzi i piana saczy z kacikow ust :P

Wiesz, domyślać się to się można jak sytuacja jest niejasna. Tu była jasna - kobita odezwała się konkretnie do mnie. I niby czemu miałabym udawać, że pada deszcz skoro mi w gębę plują :o?

Gość kiiiiilimandżaro
ale ona to napisała na stek wyzwisk z waszej strony!!!

Tabita, wierzę że takie prochy Ci pomagają, skoro znasz ich działanie :D. Ale polecam ci dziś również spacer, b o jakoś za bardzo przeżywasz mój problem :D.