Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda na sląsku.g

Chodzenie bez stanika na ulicy latem - nowa moda w Polsce

Polecane posty

Gość moda na sląsku.g

a raczej jej powrot z czasow komuny. Moda dotyczy wsi, malych miast i blokowisk

Gość tylko niedojebane
chodza bez staników

Ja niby mieszkam w niedużym mieście, ale chyba bym na głowę upadła, gdybym miała tak wyjść na ulicę. Nawet w domu tak nie łażę. Ale faktycznie, takie widoki się zdarzają

tylko niedojebane chodzą bez staników - może w tym coś jest, bo niby czemu ma to służyć? Że niby tak wygodniej, chłodniej? To niech tak i do pracy łażą, co za różnica :P

Gość gość N
Niestety, takie zachowanie jeszcze bardziej prowokuje facetów, którzy tylko slinią się na te kobiety, zapominając o swoich partnerkach... przez co częściej dochodzi do zdrad i rozwiązłości związków.

niektóre kobiety mają takie nieprzesadzone, zadbane, jędrne biusty, że może im to nawet pasuje, nie wiem. mi niewygodnie nawet w domu bez cyckosejfu

Gość gość
Ja chodze bez stanika.Nie dusze sie i nie bola mnie plecy i ramiona.polecam

Gość gość
Ja lubię chodzić bez stanika bo mi przeszkadza, tak jak ktoś wyżej napisał , bolą mnie od niego plecy, niezależnie jak dobrze jest dobrany. Na cyckach stanik mi nie przeszkadza, ale na plecach masakra. I w zimie chodzę bez :P w lecie czasem zakładam, bo nie chcę żeby durni faceci się na mnie gapili lub myśleli że jestem podniecona kiedy jest mi zimno lub czuję inny dyskomfort i brodawki przebijają :D W domu od razu ściągam

Gość gość
Ale że jak? Topless? Na ulicy? Nie widziałam jeszcze!! Szok!

Gość gość
gość dziś to jakiego garba musisz mieć, skoro stanik ci przeszkadza? teraz wolność, a na starość dojna krówka muuuuu :P

Gość gość
Fu nawet jak ładne cycki i suty wystają. To tak jakbyś gaci nie ubrala.

Gość gość
spoko, przeskadza, przeszkadza i skończysz z worami do kolan. Ju widziałam taka, której też przeskadzało, a teraz jej zwisy przeszkadzaja w chodzeniu, bo je może przydepnąć

Gość gość
To tak jakbyś gaci nie ubrala. x A co jest złego w braku majtek? w taki upał same korzyści, ci*a się nie poci, nie łapie grzyba :P a co do stanika, też często nie zakładam. Mam ładne kształtne piersi, jak jakiejś zazdrośnicy przeszkadzają, niech nie patrzy :P

Gość gość
Oblesne.

Gość gość
może to jest złego w chodzeniu bez majtek ze trzesz goła tzipa po brudnych siedzeniach, bo jedna warstwa cienkiego materiału to żadne zabezpieczenie, a kiedyś przecież siadasz, na wysmolonym siedzeniu w autobusie, zapoconym krzesle w pracy w które przez rok wcierałaś bakterie z ebrane ubraniem w innych miejscach, na niedomytych ławkach, które pijak oszczał, itp

Gość gość
gość dziś Cóż, nigdy nie złapałam syfa bez majtek w lecie, za to zawsze od przepocenia, więc wybór mój jest oczywisty ;) gołym tyłkiem nie siadam, a tak przewrażliwiona jak Ty nie jestem

Gość gość
całe życie łażę w gaciach- poza kapielą , seksem i spaniem. I w zyciu grzyba nie miałam, to co ty panna robisz i w jakich g...poliestrach latasz, ze c***icka grzybieje?

Gość gość
zainwestuj w dobre majtki i mycie...powinno pomóc

Gość gość
Nie będę biegać z lepiącymi się do d**y gaciami :P skoro wy tak lubicie, proszę, nikt nie broni :P

Gość gość
Spodni nie nosisz? Nie masz intymnych wydzielin? Oblesne po prostu. I tu nie chodzi o żadnego grzyba. Pot z twojej d**y zamiast na gaciach zostaje na ubraniu. Rzeczywiście zamienił stryjek.

Gość gość
do czystej sie aż tak bardzo nie kleją, zwłaszcza te lepsze, bo rozumiem ze masz doświadczenie z tanim chińskim poliestrem z bazaru:D

Gość gość
nie ma to jak świeży zapach moczyku na spodniach i wilgotne ślady śluzu w dni płodne :)

Gość gość
ro może koniec jeszcze czador wprowadz jak w islamie dla dobra kobiet jepany hipokryto :)

Gość gość
Mam niewielki zadbany biust - a sposobem na zakręcie sutka są nalepki. Żyjcie po swojemu i dajcie żyć innym :)

Gość gość
zakrycie*

Gość angelika
Dnia 29.07.2018 o 18:20, Gość gość N napisał:

Niestety, takie zachowanie jeszcze bardziej prowokuje facetów, którzy tylko slinią się na te kobiety, zapominając o swoich partnerkach... przez co częściej dochodzi do zdrad i rozwiązłości związków.

hahahahaha serio?! facet zdradzi bo widzi dziewczyne bez stanika, to jest jej wina? jak facet jest wierny to choćby nagą kobiete zobaczył przed sobą to nie zdradzi.