Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria Sopot

Nie wiem jak on widzi naszą relację

Polecane posty

Siema. Mam następujący problem, może dla nie których błahy ale dla mnie nie. Spotykam się z pewnym facetem od ponad 5 miesięcy, tylko w sumie nie wiem jaki oficjalnie charakter ma ta relacja, tzn chciałabym wiedzieć jak on traktuje tą znajomość. Nie oczekuję od niego jakichś wielkich deklaracji, ale chciałabym wiedzieć czy jesteśmy oficjalnie parą czy nie. Mam z nim o tym pogadać, czy nic nie wspominać i dalej kontynuować tą znajomość? A może zdradzicie jak to u was było że zostaliście parą? Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałyście...

Gość Kinga778
U mnie w sumie to jakoś tak samo wyszło ;p

Gość No przeciez go nie spytasz
czy bedzie z Toba chodził :D Ile masz lat? Kurcze, przeciez to samo wychodzi i wiadomo. Śpicie ze sobą? Jakieś wyznania były? Czy tylko kawa, ciastko i kazde do domu?

Ja mam 23, on 25. Tak, współżyjemy ;p Jeżeli chodzi o wyznania, to nie było żadnych.

buahahaha 5 miesięcy się spotykają, pieprzą się, a ona boi się zapytać, jako kogo on ją traktuje :D x z dużym prawdopodobieństwem jako dziurę do dymania. rany, dziewczyny, gdzie wy macie godność osobistą?

Gość cotuzrobić
Taaa najlepiej udaj zazdrosną zobaczymy co wtedy powie ! najlepiej to mieć czysta sytuację, a nie że ten z kims się spotka ty się wkurzysz a on ci powie '' a kto powiedział , że jesteśmy razem \\ faceci to buraki

Gość Henry1993
To powinno samo wyjść, przecież nie będziesz go pytać o chodzenie.