Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Smerfetka**

podawanie nr dowodu przez net??

Polecane posty

Gość Lady Smerfetka**

W internecie znalazłem ogłoszenie. Nowa powstająca firma finansowa poszukuje pracowniów na stanowiska... Firma przysłała mi Kwestionariusz Osobow. Matrwi mnie to ze musze podac wiele danych takich jak numer dowodu, seria, numer NIP, pesel, nazwe urzedu. Boje sie o to że moje dane zostaną wykorzystane do jakis niecnych celów. Na dole pisze że zgadzam sie na umieszczenie moich danych osobowych w bazie danych AFI Group S.A oraz i przetwarzanie .... Sprawdziłem firma istnieje. Może jestem przewrazliwiony ale wole zasiegnąc opini.

Gość jeszcze sam się zgódź heh
nigdy ale to nigdy nie podaje się takich danych w ciemno. A to że firma istnieje nic nie znaczy. Nie ma co się podawać oszustom na tacy.

Gość Lady Smerfetka**
Co mogą zrobić mając mój nr i takie dane,przepracowałem już dziś tam dniówkę i to jest niby potrzebne do umowy.Czy mogą tego rządać PS.naświetlam temat w przedwczoraj

Gość jeszcze sam się zgódź heh
jak to co, wziąść kredyt na ciebie? Jeszcze im skan dowodu prześlij głupku :O

Gość Lady Smerfetka**
bardzo was prosze o pomoc,czy takie dane mogą być serio potrzebne do umowy?

Gość nocka Daria
był o tym temat w pytanie na śniadanie taka firma (pseudo) podobno podszywają się pod firmy nieuczciwi ludzie biorą kredyt w wys . 200 zł jak wielu wykiwają to sie im uzbiera spora sumka