Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clementynka45

mąż ma romans od dwóch lat

Polecane posty

Gość clementynka45

Mam 45 lat i od 6 lat mężatką. Jestem bardzo przygnębiona i nawet nie wiem jak to wszystko opisać. 2 lata temu po wielu próbach invitro zaszłam w ciąże. Wczoraj dowiedzialam sie z meili męża, że od dwóch lat czyli dokladnie od kiedy urodziłam naszą córkę ma romans z kobietą 20 lat młodsza ode mnie, jednak wobec niej przedstawia się jako rozwodnik, którego żona zdradziła i porzuciła. Jestem załamana, widziałam tam ciągle wyznania o wielkiej milosci do niej. Wiem, że widują się regularnie albo u niej, albo w hotelach, jeżdzą razem na wyjazdy i nawet widziałam zdjęcia w naszym domu wiec wnioskuję, że w naszym domu też to robił. Nie potrafie racjonalnie myśleć.

Gość Młode kobiety lubią rozbijać
związki co poradzić

Gość clementynka45
Ale ta dziewczyna myśli, że on jest po rozwodzie. Bardziej mnie przeraża jego historia.

Gość A u mnie tak...
Przez to ze pozno urodzilas upragniona córke, pewnie całkowicie sie jej poswiecilas i odtrąciłaś swojego męża. Bardzo czeste zjawisko. wiec poszukał sobie innej..ot życie

Gość co zamierzasz zrobić?
bo on z pewnością nie zmieni sytuacji, w której jest mu wygodnie.

Gość clementynka45
Co mam robić, jestem zalamana, walczyć o tą rodzinę?

Gość Wiec czego najbardziej
Sie obawiasz a moze twoj maz tak ma jak nie ta to bedzie inna rozumiesz mnie

Gość clementynka45
W tych meilach jej pisze, że męczy się ze mną, ale nigdy mnie nie zostawi dla dziecka, bo na dziecku mu zależy

Gość aszemputel
ja proponuje powiedzieć o wszystkim kochance, o tym jaki z niego kłamca

Gość Nie no, skoro twój mężuś sprow
Nie no, skoro twój mężuś sprowadza sobie panienkę do waszego wspólnego domu to zdecydowanie powinnaś mu wybaczyć. Powinnać mu teraz nadskakiwać, sexy się ubierać, zapomnieć o swojej godności i dla dziecka siłą zatrzymać. Tak własnie powinnaś zrobić. I mam nadzieję, że wiesz co to ironia...

Nic na to nie poradzisz, że mąż znalazł sobie młodszą i pewnie atrakcyjniejszą ......musisz się z tym faktem pogodzić......Ludzie przeżywają większe tragedie niż zdrada partnera...mają nowotwory, wojny itd. chociaż pewnie dla ciebie akurat to jest największą tragedią...pomyśl sobie, że musisz mieć siłę na wychowanie dziecka jak mąż odejdzie, kobieta samotnie wychowująca dziecko musi być podwójnie silna...

clementynka45 Ale ta dziewczyna myśli, że on jest po rozwodzie. Bardziej mnie przeraża jego historia. x nie przemyślałaś tego prowo :) skoro rzekomo ona była u was w domu to chcąc nie chcąc widziała, że to nie jest dom rozwodnika tylko dom gdzie mieszka i kobieta i dziecko szczoteczki, perfumy, zabawki itp i cokolwiek teraz napiszesz to nie ma takiej opcji żeby dało się zatrzeć ślady mieszkania innych osób następnym razem wymyślając historię uważaj na szczegóły:)

Nawet jak powiesz kochance, że twój mąż ją okłamuje tylko się ośmieszysz, że za przeproszeniem stara baba bo dla 20 letniej dziewczyny możesz być mamą tak się poniża i jakoś nie wierzę że masz 45 lat bo żadna kobieta w tym wieku tak by się nie ośmieszała przed gówniarą..

następna szopka raz jest po rozwodzie a raz pisze, że nigdy cię nie zostawi bo dziecko ....

Gość galaktyczny zwid
mówi się kłamstwo ma krótkie nogi...

Gość co zamierzasz zrobić?
on cię zdradza i ty masz walczyć? :O czyje jest mieszkanie? jeśli twoje to spakuj mu walizki i niech spada. wróci szybciej niż się obejrzysz. pytanie czy chcesz być z takim śmieciem.

nie mówiąc o tym, że ciężko zostawić żonę, która sama zdradziła i porzuciła męża.... :D