Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werqqqqqqqqq

wkurzaja mnie te zaczepki facetow na ulicy

Polecane posty

Gość werqqqqqqqqq

owszem lubie jak mi ktos powie ,że jestem ładna bo to jest miłe ,ale mieszkam w miasteczku akademickim i niektore gadki są chamskie . Wszedzie chodza grupki studentow i rzucają czasem tekstami ,, pokaż cycki" ,albo ,, masz stanik czy nie? no powiedz" albo ,, ale blondyna ja pierdole " już strasi faceci czy tzw zule maja kulturalniejsze komentarze bo oni to powiedza ,, o ładna jestes" czy cos w tym stylu ,a studenci to chyba sie stali jakimis chamami

Gość werqqqqqqqqq
w ogóle teraz są juwenalia , jest głośno codziennie... wyprowadzam się z miasteczka od przyszłego roku , jakos to nie moj świat , wolałabym normalne , spokojne osiedle.. no i te zaczepki tez sa wkurzajace ,na poziomie facetow z budowy ...

Gość werqqqqqqqqq
a i uprzedzajac pytanie nie chodze ubrana wyzywajaco o prostu oni maja taka chamska mentalnosc. i juz nei wspomne ,że wszedzie pełno uszek , rzygów po takiej imprezie ...teraz faktycznie wszyscy studiuja wiec poziom studentow zszedl na psy

Gość vvcvcx
lol

Gość werqqqqqqqqq
prawictwo pospolite - nie no heheh ,ale np już gwizdanie byłoby bardziej kulturalne niż takie gadki. gwizdać też im sie czasem zdarza ,ale czesciej zastepuja to glupimi gadkami. albo jakby zawołali np ,, czesc" to juz by było normalniejsze niz durne teksty

Gość masakras
I co ci dalo napisanie o tym? Lepiej ci? Ok współczujemy ojojoj jaka ty bidulka:(

Gość aszemputel
chyba masz opinie prostituty

Gość werqqqqqqqqq
.

Gość 1234567kkkk
tak studenciny to takie sieroty,ze patrzec na nich nie mozna,spodnie wisza im do jaj,worki po kartoflach,fryzurki jak pedzie. FACECI Z BUDOWY JAK TO NAPISAŁAS NA PEWNO LEPSI OD TYCH NIEUDACZNIKOW ZE STUDIÓW.GLUPKI MUSZA SIE UCZYC!!!

Gość adasasa
To sie ciesz dziewczyno bo zaraz niedługo bedziesz stara i pies z kulawa noga nie spojrzy na Ciebie ....ale masz problemy ja cie krece

Gość werqqqqqqqqq
nie mam wcale tu jakiejs złej opinii ,wiekszośc z nich mnie nie zna w ogole , nie znali moich wczesniejszych facetow itd

Gość werqqqqqqqqq
nie jest to jakis moj ,,problem" ale mnie to wkurza , kiedys nawet bawilo ,ale mieszkam tu na codzien i po jakims czasie to irytuje w ogole te koncerty mnie wkurzają , na jakiś pewnie sama pojde ,ale nie lubie tego hałasu itd uwierzcie ,że jakyscie tu mieszkali codziennie pare lat to też byście mieli dość

Gość hjkjhkh
dawaj foto albo 0/10

Gość werqqqqqqqqq
.

Gość werqqqqqqqqq
nie dam foty bo chce tu byc anonimowa

Gość Becouse I ...
Wiem autorko o co Ci chodzi bo sama jestem studentka i wiem jak to jest. Ale studenci plci meskiej to takie duze dzieci dziwisz sie im,wyprowadzili sie od rodzicow i cwaniakuja bo mysla ze im wszystko wolno. Takich to tylko olac albo srodkowy palec i po sprawie:D

Gość werqqqqqqqqq
.

Gość jdatmagt
e tam

Gość Eksstudente
A studentki to takie święte? Też są dużymi dziecmi,tylko zamiast gadżetów maja kosmetyki i waciki :D Nie uogólniaj bo jakoś u mnie na uczelni w rzeszowie nie było takich akcji :P

Gość jdatmagt
e tam studenciaki to hamy jakich malo

Gość Wfffmajwe
Cipa mie boli

Gość yyyKafeKrytykant
hahaha juz to widze: przechodzi sobie spokojnie dziewczyna a ktos do niej krzyczy "pokaz cycki" :D przestan siedziec na kafeterii to sie pozbedziesz "problemu"