Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po jaką cholerę?????

pytanie, co myślicie o danym imieniu...

Polecane posty

Zastanawiam się po co takie pytania, albo jak dać dziecku na imię. Czy nie można normalnie usiąść z partnerem i wybrać takie imię jakie Wam a nie Nam się podoba????

Gość inga_killlaa
widocznie ludzie chcą znać opinie innych na ten temat .. myślę ze to raczej po to ze jak wiekszość wyśmieje to imie to osoba które chce je dac swojemu dziecku zastanowi się nad tym bo nie bedzie chciało by jego dziecko bylo w szkole wysmiewane.. zreszta jak ktos nie wie to każdy komentarz może pomóc w podjeciu decyzji .. ;)

ale jak byś poczytała kilka tematów to wniosek jest jeden, zawsze wychodzi 50/50, są osoby którym się podoba i którym nie... A co do wyśmiewania z powodu imienia w szkole... Uczyłam się kilkanaście lat i ani razu się z tym nie spotkałam, a imion było wiele...

Gość ja najpierw spróbowałam
dla mnie takie pytania to głupota. Mi sie np. nie podobają imiona : Agnieszka, Ela, Ola, Maria, Hania itp itd a innym moga się bardzo podobac

Gość inga_killlaa
widocznie chodziłaś do normalnej szkoły i też zamierzam do takiej wysyłać swoje dzieci.. Ja niestety się spotkałam pozdrawiam :))

Gość xsxx
widocznie za krotko sie uczylas:)

Gość zxzx
Tak w zasadzie to każde imię mozna wyśmiać. Kreatywność ludzi nie zna granic.