Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadona

Mój mąż powiedział, że

Polecane posty

Gość rzadona

Tak w ogóle to witam państwa. Chciałam się pochwalić, że jestem boginią, otóż ostatnio oglądałam TAP MADL no i tradycyjnie jechałam po tych raszplach, bo ryje mają jak niewypały, figury też takie z dupy, ni to do tańca ni do różańca. A że ostatnio ćwiczę fitness z panią Ewą, postanowiłam zapytać męża do której figury dziew z tap madl przyrównał by moją. I zgadnijcie co powiedział! Bożę, do dzisiaj jak chodzę po ulicy to wyżej sram jak dupę mam, gdyż faktycznie od środy czuję się jak ona!

Gość rzadona
no zgadnijcie do kogop jestem podobna, podpowiem wam ze to ideał kobiety, dawać zazdrośnice.

Gość rzadona
tak do jołasi, ja do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć.

Gość rzadona
to jest dla mnie jak objawienie pańskie, w zyciu bym nie pomyslala, cenilam się grubiej, brzydziej, a tu nie, jestem ideałem.

Gość rzadona
jutro mam wesele, czy mam sie pszedstawiać jako Dżołana k. czy swoim imiem i nazwiskiem? pomóżcie

Gość rzadona
chcecie zobaczyć jaką mam figórę?

Gość rzadona
szypko mówcie, bo idę zaraz ćwiczyć i nie mam czasu cz\ekać, aż się zastanowicie. Ludzie idealni są cały czas zajęci.

Gość rzadona
dobra to żegnam, życzcie mi udanej zabawy jutro. FOtki wstawie z wesela w niedziele jak przetrzeźwieje.

Gość rzadona
jest, bo jak byłam grubsza to też mi szczerze powiedział, a teraz jak ćwicze od miesiąca to sama widzę efekty, z resztą mam zdjęcia przed metamorfozą i po metamorfozie i sama stwierdzam to co mój mąż, a ze was zazdrość zżera to cóż.

Gość rzadona
ide juz naprawde., zarty się skączyły.

Gość rzadona
już jesdtem po trenindżu i śmiało mogę powiedzieć, że teraz bez zwontpienia wyglądam lepiej niż sama dżołana, ach... nie chce nawet wiedzieć co to będzie jutro.

Gość rzadona
uwaga, fałszywy alarm, mój mąż mówi, że żartował :( chodziło mu i tancerkie grycankie...

Gość rzadona
a teraz - zapieprzam do stajenki gdzie mnie wydoja i zobacze zdiecia przed ta metamorfoza i po ! - i sama stwierdze jaka w was zazdrosc !

Gość rzadona
nie rozumiem ostatniej wypowieści, z czego mają mnie wydoić?