Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszty utrzymania 3tys.

3500tys. na utrzymanie 2ki dzieci, a Was ile kosztuje ( rok i 5lat).

Polecane posty

Gość kllll
ja na dziecko wydaje max 500 zł miesięcznie.

Gość dfdsfs
roczne dziecko- mleko 100zł i jedzenie 250? to co to roczne dziecko ci jescze zjada oprocz tego mleka? co moze jesc roczne dizecko za 250zł? ty slonie jakies chodujesz czy co?

Gość koszt utrzymania 3tys
bo ja kupuje ekologiczne a nie z Bierdonki:D, marchwew na soczek po 6zł

Gość dfdsfs
10zł na bułki tygodniowo dla 5 latka nie no smiech na sali DUZA bulka srednmio kosztuje 70gr poweidzmy ze u ciebie w miesie 1zł to 5 latek zjada w ciagu 7 dni 10 duzych bułek?

Gość SADDSADDDD
to lista kosztow utrzymania dziecka dla ex eza do sadu w sparwie o alimenty:-P

Gość dfdsfs
no odpoweidz logicznie na wszytkie moje pytania

parowki je po 13żł a nie jak wasze dzieci po 6zł:D

pisałam już żadne alimenty, ale przecież ty i tak wiesz lepiej:D

tak, bulka slodka 2 zl kosztuje u mnie

lubi brokuła, boczniaka, bakłażan a to nie jest tanie a ty pewnie w zyciu tego nie jadlas:D

kupuję świeża miętę do herbaty a to koszt 13zł widzisz jak mało wiesz o mnie a się rzucasz:)

Gość Sfsfsfsfsjjjjjj
Skoro juz wiesz ze przeginasz to teraz zastanow sie co zrobic by mniej wydawac.

Gość dfdsfs
marchwew na soczek po 6zł a napisalas ze soki 15zł tygodniowo kurwa ale prowo zniknela nie potrafi logicznie na zadne pytanie odpoweidizec

Gość dfdsfs
ale to slonie mniej jedza 5 latek tyle zje w ciagu tygodnia? w przedkszolu 3 posilki a ono jeszcze w domu bułki slodkie, serki , parowki,owoce wrzywa przeicez czasu mu braknie na zjedzenie tego wsyztkiego a kiedy te zajecia dodatkowe? i jakiez to 5 latek moze miec te zajecia?? hahahahahahahaha

Gość Sfsfsfsfsjjjjjj
twoj post nie trzyma sie kupy. Rzucasz sie jak jakas nienormalna. Dziewczyny pisza Ci ze przeginasz a Ty swoje. Nie udawadniaj nam jaka cudowna jestes mamusia bo parowki kupujesz za 13 zl! Dzieci nie powinny jesc parowek idelana mamusio. Skoro tak Ci pasuje to dla mnie mozesz wydawac i 10 tys. Moze chcialaspodbudowac swoje ego i pokażac nam jakie my bidne jestemy? Pracuje w duzej korpo, zarabiam bardzo dobrze ale w dupie mi sie nie przerwaca i nie widze powodu dla ktorego mialabym wydawac na dziecko 2 tys zl. Czujesz taka potrzebe ok, ale daj nam sokoj durna babo!

po przeliczeniu 15żl, przecież z kg marchwi nie robie na jeden raz:D

mój chodzi na karate, angielski, rytmikę, basen

jasne, tu kazda w KORPO pracuje:D wiesz,ze ja też:D

nigdzie nie pisze ze jestem idealna, bo nie jestem na pewno:P cos mało inteligentna jesteś jak na pania z Korpo:D

Gość u nas 3500
to koszt utrzymania całej 4 osobowej rodziny z opłatami (paliwo na 2 auta), dzieci 6 i 4 lata, przedszkole w tym także. Przesada z kosztami żarcia. Mam wrażenie, ze tu naciagałaś autorko, żeby jakoś uciszyć sumienie , że rozwalasz kasę i nie wiesz gdzie jest. Owszem, dobre jedzenie kosztuje, ale zgodzę się, że kilkulatek może jeść to co wy, a to nie jest duży koszt taka porcja więcej. Serki? Jogurty lepsze. Nawet jak słodzone, to lepsze od serków. Owoce, warzywa są drogie, dobre soki też, mi podobnie wychodzi, ale jedzenie nie, a nie kupuję byle czego.

Gość Sfsfsfsfsjjjjjj
A ja Wam mowie ze to kalkulator do alimentow, wiele jest takich w necie. Widzialam juz nie jeden, ktory mąke przelicza miesiecznie na dziecko.... Jakbysmy sie postaraly kazda z nas moglabym zrobic aka liste i wyszlo by po 3 tys ale uczciwi ludzie wiedza ze to przegiecie. Wspolczuje facetowi, pewnie zarabia ze 4 tys i bedzie musial oddac jej conajmniej polowe, bo ona swierza miete kupuje i parowki za 13 Zl Ciekawa jestem jak wygladaja jej dzieci.... Duzo jedza!

chyba ze sprzątasz w tej swojej korporacji, to by pasowalo do poziomu wpisów:)

dzieci wyglądaj bardzo dobrze, sa szczupłe, bo maja dużo ruchu a nie tylko bajki :) a maz zarabia dużo więcej bo ma swoja firme, jakby zarabaial 4 tys to już dawno by ja zamknął:)

Gość no nie rocie jaj
ja jej nawet wierze, bo my na 3 osoby wydajmy ponad 3tys na samo jedzenie, ok.700zł tygodniowo

Gość Sfsfsfsfsjjjjjj
To milo ze pracujesz w korpo, w obecnych czasach to nie trudne. W duzych mistach to prawie same korpo. Tez nie grzeszych inteligencja... Jestes malo przedsiebiorcza niestety.

jakby nie było mnie stać to bym kupowala tansze parowki i darowala sobie ta miętę, ale my tez jej używamy do Moijto(to taki drink):)

Gość Do tej co wydaje 3 tys
Brak argumentow i juz obrazasz ludzi co? Jestes zakompleksiona i tyle mam w temacie. Napisz i,e wydajesz na siebie to rowniez sie posmiejemy! Wez spadaj bo juz czytac sie tego nie chce. Inteligenta osobo z korporacji z mezem ktory ma firme. Dobrze Ci z tym wydawaniem to nie zawracaj nam dupy!

Gość koszt utrzymania 3 tys
ty to chyba musisz być mocno niedozywiona, bo cie tak dziwia normalne rzeczy, wspolczuję:(

Gość Psychonanalizaumyslu
Sluchaj laska a moze Ty rzuc robote, mialabys czas dla dzieci, nie musialy by miec tylu ząjec dodatkowych i opiekunek. Zacznij gotowac obiady. Skoro maz dobrze zarabia... Mysle ze tymi wydatkami i szukaniem zajec dla dzieci probujesz zrekompensowac rodzinie i isprawieliwic sie sama przed soba, ze jestes beznadziejna matka.

Gość imputn
Mam dwoje dzieci: 2,5 i 6 lat wydatki: 1500zł - niania dla młodszego 300zł - przedszkole starszego 150zł - zajęcia dodatkowe starszego (angielski, tance, rytmika, karate plus palowo na dowożenie go) 70zł - koszt kart multisport dla dzieci na baseny 150zł - ciuchy - wiadomo, raz więcej raz mniej 50zł - pieluchy/chusteczki - ale to okazjonalnie bo mały korzysta głównie z nocnika 50zł - raz w miesiącu co najmniej kino już jest ponad 2tyś a wcale nie podliczałam jedzenia, wyjazdów, leków (odpukać, moje dzieci prawie wcale nie chorują) więc sądzę że 3 tyś dla dwójki dzieci to takie minimum. Tylko zwróćcie uwagę że połowę tej kwoty to koszt niani, który od września odpadnie.