Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trela245

Niemowle a domowe obowiazki - nie wyrabiam

Polecane posty

Gość trela245

Mam pytanie do innych mam - jak radzicie sobie z obowiazkami domowymi, sprzataniem, praniem, gotowaniem? Mam 8 miesieczna coreczke, zaczela raczkowac, malo spi i wymaga stalego zaintersowania. A ja niestety zaniedbuje dom, mam ciagle balagan, stosy prania do prasowania, siebie tez zaniedbalam. Maz jest caly dzien w pracy, a wieczorem jak przychodzi to oboje padamy z nog. Do tego corka wieczorem ma ogromne problemy z zasypianiem.

moja ma dopiero 5,5 miesiaca i juz daje popalic,gdyby nie pomoc mojej mamy nic bym prawie w domu nie zrobila, nie wyobrazam sobie tego jak zacznie raczkowac

Gość to wspolczuje
ja okres kiedy synek mial 6-10mc wspominam najlepiej - sam sie umial zabawic, pomimo tego, ze pelzal/raczkowal, spal 3 razy dziennie po 1-2godz, w nocy spal ok 12godz bez pobudki. teraz ma 14mc i jest troszke bardziej absorbujacy bo zaczyna chodzic i nie moge kroku zrobic, ale dalej spi po 12godz w nocy a w dzien drzemka 3godz. w lipcu urodze drugie dziecko i pewnie wtedy bedzie masakra z dwojka a ja sama z nimi bede