Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi95

Każdy facet zdradza?

Polecane posty

Gość blondi95

Tyle czyta się o tych mężach co mają kochanki i wgl... Na razie nie jestem święta ale w przyszłości chciałabym się ustatkować. I tu pada pytanie czy każdy facet prędzej czy później zdradzi?

Gość Nie każdy, ale znaleźć
porządnego graniczy z cudem

w parze zawsze chodzi o przyrodnią duszę. To trudne. Ale wykonalne. Do granic. Przekracza, won! Ale te granice niechaj nie ograniczają się do twojego godzinnego przebywania u zazdrosnej przyjaciółki, albo też przed lustrem ;)

Gość blondi95
właśnie tego się boję... że nie znajdę takiego... a zdrady bym chyba nie przeżyła...

Gość ona_w_wannie
Na tej samej zasadzie każda kobieta zdradza? Ileż tu tematów o zdradzających kobietach :) Myślę, że mężczyźni mniej zdradzają niż kobiety, co ważniejsze mężczyzna zdradza jak coś nie leży w związku najczęściej, a kobieta? no cóż, daje się ponieść chwili, bo był alkohol, bo on jest taki cudowny i milion innych bzdurnych usprawiedliwień. Pod katem zdrady, to kobiety są gorsze niestety...

Gość blondi95
nie mam tak, nie pindrze się pół dnia i nie wisze cały dzień na telefonie... ale w tych czasach trudno o porządnego mężczyznę, póki co jak z kimś byłam to na początku super, ja na 1 miejscu, a po jakimś czasie sie znudziłam... moi eks woleli grać do rana w jakieś gry niż spędzić ze mną miły wieczór lub choćby spać razem...

Gość blondi95
no niektóre kobiety też są niewierne, zgadzam się z tym

Gość zygmuntzewsi
Jak nie wiesz o zdradzie to nie boli. Ja mam kochankę od 4 lat. Ona ma meza mamy czysty uklad tylko sex.

Gość fraaanek
Faceci zdradzają, bo takie są potrzeby kobiet. W Polsce na 100 mężczyzn przypada 106 kobiet. Więc co robić? Chcąc nie chcąc, trzeba zaruchać na boku, żeby każda kobieta została zaspokojona.

Gość 1 bed tak z 800
moze niekoniecznie zdradza ale jest zdolny do zdrady. jka bedziesz o niego dbac i jest on w miare przyzwiotym czlowiekeim to mysle, ze jest szansa ze cie nie zdradzi.

Gość 1 bed tak z 800
Zygmunt - ma racje jak nie wiesz to nie boli. osobisice,uwazam ze wileu zona poasowalaby/pasuje ze maz je zdradza i nie musza sie zmuszac do seksu.

Gość nelly 42
fraaanek rozumiem że żadna cie nie chce dlatego takie bzdury piszesz :)

Gość fgfyjguilo;
g

Gość fraaanek
Nie jest tak żle. Kiedyś miałem żonę i dwie kochanki, teraz mam dwie partnerki. Z żoną się rozstałem, "bo to zła kobieta była".

Nie każdy, ale zapewne wielu. Podobnie z kobietami. Zrób wszystko zeby nie zdradził, choc to też nie zagwarantuje sukcesu. Najlpeiej po prostu nie zaprzątać sobie głowy tym, że możesz zostać zdradzona.

Gość barnej
mortifer - a co to jest "przyrodnia" dusza?

Gość blondi95
Napewno będę się starać, wierzę że trafie na tego jedynego i on będzie całe życie zauroczony tylko mną:)

Nie ma co uogólniać, zdradza ten kto nie kocha, i może to być zarówno kobieta, jak i mężczyzna. Każdy może zdradzić, jeśli ma taki a nie inny kręgosłup moralny. To kwestia właściwego wyboru partnera życiowego, poznania jaki jest zanim dopuści się go blisko siebie. Poza tym, facet sam nie zdradza, do tanga trzeba dwojga.

Gość najwięcej zdradzają faceci
Polscy co wyjeżdżają za granicę ( zachodnie kobiety to dziwki ) bo tam się często zdradzają i Polacy za granicą po postu tym "przesiąkną" tą wątpliwą modą zdradzają też podobno bardzo mocno obcokrajowcy polki które są z nimi z innymi polkami lub z jakimiś swoimi pannami :D Ogólnie żeby ludzie się nie zdradzali moim zdaniem powinni być dojrzali a w dzisiejszym śiwcie mało takich

Gość unikaj kontaktów
z seksownymi swoim koleżankami to cie nie zdradzi

Gość unikaj kontaktów
jka bedziesz o niego dbac i jest on w miare przyzwiotym czlowiekeim to mysle, ze jest szansa ze cie nie zdradzi. dokładnie

kazdy normalny facet w związku zdradza niektorym brak odwagi zeby ruchac obce na zywo wtedy zaczyna sie pierdolenie na forum w zaleznosci od stopnia frustracji zakańcza na plazmie albo bibli

Gość Kropelka zielona
co kropelka sklei!!! sklei!!! sklei!!! Żadna siła nie rozklei!!!

Gość Kropelka zielona
tylko ludzie bez serca się zdradzają 😴

Gość Kropelka zielona
Kiedy ja nie zdradam sie, tylko innych NIe prawda zdradzasz siebie też bo jesteś z jakąś kobietąa jednak ją zdradasz nie wiesz czego chcesz ? taki brak zdecydowania to demena chłopców nie mężczyzn nie mówiąc już o tak zapomnianym honorze

nie, nie każdy🖐️ taką mam nadzieję:-o i jeśli to tylko złudzenie to nie chcę wracać do rzeczywistości 😭