Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słońce nocą

Anglik vs Polak

Polecane posty

Gość Słońce nocą

ZALETY Anglika - poznany tydzien temu .Nie uprawiamy seksu. -wrazliwy i chyba romantyk -wykształcony i imponuje mi Jego zawód -zaradny -ma 28 lat i dorobił się domu i auta -miły, dowcipny WADY: -starszy o 7 lat (wolałabym 2-4 lata) - pali -obcokrajowiec9moim zdaniem lepiej rodak) I to chyba wszystko ZALETY Polaka-poznany 3 dni temu .To nie byla randka !! -RODAK!! Czyli bardziej "swojski" :D -jak na Polaka to z głowa na karku-pracowity i sumienny-zawód jednak mniej "pociągający" -kultura osobista na wysokim poziomie -nie pali -planuje stały pobyt w UK więc dorobił sie tu własnego mieszkanka WADY -troche gadatliwy :P -niesmiały -rówiesnik-jak wyżej wspomniałam wolałabym miec partnera o 2-4 lata starszego Podobaja mi się jednakowo ale nie wiem któremu dac szanse . Czy Anglicy są dobrymi partnerami ?

Gość Słońce nocą
miało być trochę gadatliwy jak się "rozkręcił" *

Gość colt 44
"(...)-jak na Polaka to z głowa na karku(...)" ­ Najlepiej daj szansę jakiemus neurochirurgowi albo specjaliscie od niedorozwoju umyslowego...Może wtedy bedzie szansa i dla Ciebie:)

Gość Eveline * 1
jesli sie rozkręcił to znaczy , że przy tobie czuł sie dobrze i pewnie .Lubie niesmiałych facetow ale nie przesadnie . Twój wybór .ja nie wiem jacy są Anglicy a ogólnie to chyba jak w każdym narodzie w zalezności na jakiego trafisz .A jaki ma zawód?

Gość Słońce nocą
to przyjedz do UK i sam sie przekonasz co mialam na myśli pisząc z głową na karku

Gość colt 44
ke?

Gość colt 44
To po chuj sie produkujesz gupia pizdo skoro juz wybrałaś?

Gość colt 44
a to w polsce juz nie spotkam "polaków" żebym sie mógł przekonać co miałas na myśli?

Gość Middlesex
mieszkam w uk i mam faceta Anglika .Autorko bierz sie i ty za niego .Co z tego , że nie rodak ? Przynajmniej bedziesz miała lepsze zycie przy Angliku

Gość colt 44
Chociaz rzeczywiście jeżeli jesteś przykładem polskiego emigranta w UK...To jednak masz racje...Przepraszam:D:D

Gość ciezarowka31
dziewczyno chyba nie wiesz co piszesz wlasnego mieszkania mozna sie dorobic w uk splacjac kredyt 20 letni lub 30 letni .................

Gość Słońce nocą
tutaj polacy nie maja dobrej opini bo nie zachowuja sie przyzwoicie a ten polak którego poznałam jest inny

Gość colt 44
A Ty kurwo wypierdalaj z tego forum szmato siejaca defetyzm. Dobrze Ci z anglikami to se idż popierdol głupoty przy herbatce z tesciami a nie tu siejes propagande kurewko za pare funtów

Gość Middlesex
dokładnie! To pijaki i nieroby żerujące na benefitach :-O

Gość emyly
Moze po prostu spedz.z nimi troche wiecej czasu na stopie kolezenskiej., zadnego dobrze nie znasz a juz wybierasz partnera na stale zycie ;p domy auta

Gość Słońce nocą
colt i wlasnie pokazujesz poprzez obrażanie jakimi swiniami potraficie być -niestety:(

Gość emyly
Z reszta łasisz sie na chate i auto anglika, a on moze chce tylko sie pobawic. A Ty co masz do zaoferowania?

Gość Słońce nocą
nie wybieram nikogo na cale zycie ale nie wiem czy zgodzic sie na spotkanie z polakiem odrzucając wtedy starania Anglika, z którym juz wychodziłam 2 razy na spotkanie. Nie wiem... Niby fajny i coś mogłoby być powazniejszego ale mam obawy co do wieku .Anglik wydaje mi sie taki zbyt poważny .Ale sympatyczny i ma piękny uśmiech z białymi ząbkami ;) Miłości od pierwszego wejrzenia nie mam ale jest to coś .U polaka jest tak samo i do tego jest moim rodakiem więc jakos tak mi pewniej przy nim

Gość barnej
Middlesex - middle sex? Średni sex? To dziwię się facetowi, że z Tobą jest. Co innego, jakbyś była "Supersex" emigrantko do Essex. :)

Gość dezawu
ja bym wybrala swojskiego Polaka. Bylam w zwiazku z obcokrajowcem i jednak wole swojskiego rodaka. Ale to mozebyc sprawa inywidulna. Przytocze tylko tutaj Monike Richardson i jej slowa, ze takie male drobiazgi (polskie dowcipy, wspolne kreskowki ktore ogladaliscie za mlodu itp.) maja znaczenie i to moze rozwalic zwiazek. Monika teraz rzucial sie na swojskiego Zamachowskiego, bo tak jej tej swojskosci zabraklo.

Gość Słońce nocą
ciezarowka zgadza sie tylko , że on ma 22 lata i juz kupił sobie mieszkanie .Po 4 latach pobytu w uk !! O czyms to świadczy .Ile jest 22 latków z wlasnym M ?

Gość Middlesex
barnej Middlesex University London :D Nazwa uczelni :P

Gość emyly
Aha ok odnioslam takie wrazenie ;) Dlugo jestes w Anglii bo wiesz.mentalnosc sie.zmienia z czasem i nastawienie anglika.moze byc irytujace, albo polaka, zalezy z ktorym czujesz sie lepiej. Dobrze to o Tobie swiadczy ze nie chcesz spotykac sie na dwa fronty

Gość ._. ._.
ikik

Gość Słońce nocą
dezawu ale co było nie tak z twoim eks ?

Gość colt 44
11:44 [zgłoś do usunięcia] Słońce nocą colt i wlasnie pokazujesz poprzez obrażanie jakimi swiniami potraficie być -niestety"" ­ Nie wiem jaki stosunek do kurewstwa maja anglicy ale dla mnie jest nie do zaakceptowania. Więc prosze nie mylić odrazy spowodowanej posiadaniem kręgosłupa moralnego z chamstwem tudzież utożsamiać mnie z bogu ducha winnymi świniami

Gość colt 44
Zreszta o czym dyskutować z osoba, która opinie i stereotypy traktuje pomimo faktów jako obiektywna rzeczywistosc. Poza tym to prowokacja. W Twoich postach jest tyle nieścisłości i wzajemnie wykluczających sie wypowiedzi, że musiałabys byc wariatką jeżeli to nie provo

Gość emyly
Wiesz jak bylam mlodsza od Ciebie, lat 18mialam to zaczelam spotykac sie z 24letnim anglikiem i po kilku miesiacach czulam ze brakuje mi czegos i przestalismy sie spotykac. Z czasem spotkalam chlopaka w swoim wieku, z tymi samymi celami na przyszlosc ale i z energia, mlodoscia taka i juz razem jestesmy dwa lata i oby wiecej

Gość colt 44
Co tam gęgasz?

Gość great gatsby11
ale bzdurne pytanie...na kafeterii oczekujesz, ze ludzie wybiora miedzy angolem a polaczyna??? niebawem ludzie sie tu beda pytac jaki wzorek na pipce wygolic...jakas niedorobiona ciotunia jestes jak nie wiesz jakiego faceta wybrac