Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słońce nocą

Anglik vs Polak

Polecane posty

Gość colt 44
No dobra juz powiem bo Ci sie obwody przepala: 186cm to ok 6 stóp i 2 i 2/5 cala..pozdrów frajera...Bo jk się z Toba ziaże to na inne miano nie zasługuje;)

Gość Wiktoria UM
Ciężki wybór Autorko ;) Ja za swego czasu też podejmowałam taki wybór tylko, że przy dwóch Polakach . Do dziś wyboru nie żałuję :) Ale jakbym była na Twoim miejscu to raczej dała bym szanse najpierw Anglikowi tylko dlatego , że nie chciałabym mieć chłopaka w swoim wieku ! A te 7 lat między Tobą a Anglikiem to nie jest tak dużo . Pozdrawiam

Gość Wiktoria UM
Ciężki wybór Autorko ;) Ja za swego czasu też podejmowałam taki wybór tylko, że przy dwóch Polakach . Do dziś wyboru nie żałuję :) Ale jakbym była na Twoim miejscu to raczej dała bym szanse najpierw Anglikowi tylko dlatego , że nie chciałabym mieć chłopaka w swoim wieku ! A te 7 lat między Tobą a Anglikiem to nie jest tak dużo . Pozdrawiam

Gość $ Terenia $
11:22 Słońce nocą "zawód jednak mniej "pociągający"" ­ Buhahahaha :D 🖐️ ­ Wiadomo, że Polaczek nic nie ugra za granicą, tam zawsze będzie jedynie tanią siłą roboczą i popychadłem 😴

Gość Elektronikełe ausf.. VIb
Polak ma 21 lat i dorobił się tam już własnego mieszkania?

Gość Popycham posty
­

Gość polski biznesmen
@Słońce nocą- a skad Ty wiesz kto czego sie dorobil ?? Widzialas na drugiej randce akt wlasnosci ? Bo to raczejbardzo watpliwe, zeby ktokolwiek dla dla tego gnojka mortgage. Poza tym zadziwia mnie poziom , ja z kobietami ktore pytaja mnie na pierwszym spotkaniu czy mam wlasne mieszkanie, kaze zaplacic za wypita kawe i czy predzej wychodze z lokalu. Jakas totalna porazka zycia jestes..

Gość trampka zielona :D
TY CO LUBISZ TEGO KRAWCZYKA :D:D czekaj jak bedziesz kobieta w pelni rozumu,zobaczysz ronice miedzy tymi panami :D

Ani Anglicy ani Polacy nie sa przystojni. Zaden Robert Pattinson czy Christian Bale. .. fuj! Takie pizdusie plastusie. Jedynymi aktorami z Polski i UK, na których mozna oko zawiesic to Jason Statham i Mateusz Damiecki (ale tez bez przesady).

Gość upciaumciaaaaaaa
TERANIA a ty kim jestes buhaha bo rozumie ze do Polskosci Ci daleko.

Gość Słońce nocą
polski biznesmen a tu Cie zadziwię, że nie zadawalam takich pytań bo nie jestem taka . Przychodził do restauracji w ktorej pracuje a że jest "znany" to juz wcześniej dowiedziałam się tego i owego o nim. Pózniej podczas spotkania opowiadal trochę o sobie.. Elektronikele jest troszeczke starszy ode mnie -ma 22 lata .Wiem tyle, ze mieszka w UK od 4 lat i ma wlasnościowe mieszkanie. Tylko, że Jego ojciec tu jest więc może mu troche pomógł- tego nie wiem

Gość Słońce nocą
polski biznesmen a tu Cie zadziwię, że nie zadawalam takich pytań bo nie jestem taka . Przychodził do restauracji w ktorej pracuje a że jest "znany" to juz wcześniej dowiedziałam się tego i owego o nim. Pózniej podczas spotkania opowiadal trochę o sobie.. Elektronikele jest troszeczke starszy ode mnie -ma 22 lata .Wiem tyle, ze mieszka w UK od 4 lat i ma wlasnościowe mieszkanie. Tylko, że Jego ojciec tu jest więc może mu troche pomógł- tego nie wiem

Gość zielona trampka
lallila kwestia gustu :D

Gość xxkimxx
lalilla- wspanialy masz gust :P:P:P Autorko-tylko Anglik. Polak jest zazdrosny, niepewny siebie tak naprawde , raczej depresyjny.

Gość Słońce nocą
Wiktoria UM niby nie duża różnica to jednak on taki poważny jest tzn. ma poczucie humoru i w ogóle ale jest "ułożony" a ja dopiero co 21 lat skończyłam, rozumiesz o co mi chodzi ?

Gość Słońce nocą
Wiktoria UM niby nie duża różnica to jednak on taki poważny jest tzn. ma poczucie humoru i w ogóle ale jest "ułożony" a ja dopiero co 21 lat skończyłam, rozumiesz o co mi chodzi ?

Gość xxkimxx
no to Polak w takim razie, w wieku 22 lat na pewno jest bardziej szalony

" lalilla- wspanialy masz gust " Wiem :D Wole prawdziwego, meskiego faceta a nie jakiegos pizdusia plastusia z nażelowanymi włoskami. To co wy pokazalyscie to jakies cioty sa. Jason to prawdziwy facet z krwi i kości 🖐️

Gość Słońce nocą
LaLiLa mnie sie juz bardziej Pattinson podoba od Twoich "ciach" :P Dla mnie to Ci są jak pizdusie plastusie :P No ale o gustach się nie dyskutuje ;) xxkimxx Wlaśnie ten Polak był nieśmiały i widać, że niepewny siebie ale jak sie rozkręcił to nawijał jak szalony .Ale fajny typ :) I wiekowo jest mi bardziej "bliski"

Gość Słońce nocą
LaLiLa mnie sie juz bardziej Pattinson podoba od Twoich "ciach" :P Dla mnie to Ci są jak pizdusie plastusie :P No ale o gustach się nie dyskutuje ;) xxkimxx Wlaśnie ten Polak był nieśmiały i widać, że niepewny siebie ale jak sie rozkręcił to nawijał jak szalony .Ale fajny typ :) I wiekowo jest mi bardziej "bliski"

Gość fiufiuusia
laila jesli meskosc dla Ciebie to tylko i wylacznie budowa ciala nie mamy o czym rozmawiac! buhahahah a o gustach sie dyskutuje,tak zeby bylo z kultura ;)

" laila jesli meskosc dla Ciebie to tylko i wylacznie budowa ciala nie mamy o czym rozmawiac! " Wskaz mi cytat, w ktorym napisalam, ze prawdziwa meskosc to tylko i wylacznie budowa ciala.

Gość Słońce nocą
LaLiLLa wolę nażelowane bujne włosy u faceta niż łysą pałę :P

Ja tez nie lubie lysych pal. Ale akurat Jasonowi ta lysa pala pasuje. Poza tym nie jest lysy z wyboru. Facet jest po 40 tce. Olysial. Nie widzisz tych zakoli? Twarz ma jednak seksowna.

Gość xxxkimxxxx
No szczegolnie ten cudownie meski Damiecki , wez dziewczyno o gustach sie nie dyskutuje ale jak juz to daj chociaz jakiegos konkretnego faceta:) a Anglicy sa bardzo przystojni, no I maja wlosy I nie wstydza sie byc mili :P

Gość xxxkimxxxx
Autorko mysle ze sama sobie odpowiedzialas kto jest Ci blizszy: Polak. Wiekowo I temperamentnie. Gadajac o idealach: mnie sie podoba mlody Michalczewski , widzialyscie go w teledysku Marky Marka pt. No mercy? wejdzcie na youtube a nie pozalujecie :)

nie kumam :D ktorego wybrac ? tego ktorego serce podpowiada a nie ten ktory ma wiecej kasy etc

Gość Słońce nocą
LaLiLLa niby nie tylko Jemu ta łysina pasuje ale dla mnie facet ma mieć duuuużo włosów na głowie a mało lub w ogóle na dole :D Nigdy na odwrót :P I te na głowie broń Boże ulizane -wtedy to już na pewno wygląda jak pizduś plastuś hehehe :D Pamiętam jak jeszcze mieszkałam w Pl i był szał Sagi Zmierzch i dużo wszędzie Pattinsona było to na niektórych fotach mial zajebistą fryzurę i podobał mi się nawet .Teraz juz mi się nie podoba :P

Gość Słońce nocą
LaLiLLa niby nie tylko Jemu ta łysina pasuje ale dla mnie facet ma mieć duuuużo włosów na głowie a mało lub w ogóle na dole :D Nigdy na odwrót :P I te na głowie broń Boże ulizane -wtedy to już na pewno wygląda jak pizduś plastuś hehehe :D Pamiętam jak jeszcze mieszkałam w Pl i był szał Sagi Zmierzch i dużo wszędzie Pattinsona było to na niektórych fotach mial zajebistą fryzurę i podobał mi się nawet .Teraz juz mi się nie podoba :P

Gość Słońce nocą
Webser nie chodzi mi o kasę a zaradność życiową i stąd mowa o nieruchomościach .