Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słońce nocą

Anglik vs Polak

Polecane posty

Gość Jkjiujijhyuhgtyghytrfdreswesdw
Hahaha....zalosny polaczek!

Gość Słońce nocą
hahahahahaha marzenia ściętej głowy :D

Gość gość
cieszcie sie szkarady,przeciez to podpucha napisana przez taki zera jak wy. ale co tam jak sie ma w ryju ciapackie gowno

Mnie jakos nie boli to, ze jakis Polak buja sie z nie-polka........za to was panowie chce az poszarpac. To ze kobieta jest z polski nie oznacza ze musi sie prowadzac tylko z polakami. Znajdzcie sobie inne I dajcie nam spokoj. Wole wiecej w zyciu nie zaroochac niz zadawac sie z polakiem-chamem, meliniaezem z nalogami....z mentalnoscia muslima...

Gość Ghgytgvbvg
I znow na plus nie polakow

Gość gość
Goraca Zuzia, tak ajestes szczesliwa z tym swoim nie polakiem, ze 24 na dobe napierdalasz tematy na kafe. Przestan sie oszukiwac, kazdy wie ze jestes szkarada, i siedzi w wynjaetym pokoju gdzies na leyton i czochrasz sie do p***ola. Swoja droga nikt nie ma problemu ze takicy ludzie jak ty nawet jesli sie puszczaja w kiblu lokalnego baru z jakims padalcem, serio Enjoy and good luck !

Gość gość
Bardzo lubię Polskie dziewczyny są bardzo ładne,z***biście gotują i fajnie się ubierają.W życiu za nic bym ich nie zamienił. A wy dziwicie się obcokrajowcom ? Mieszkam od sześciu lat w Irlandii i mogłem polegać tylko na naszych dziewczynach a od Polaków słyszałem tylko Pajac Frajer Ch*j Mu W d**ę podobnie jak sie odnosicie do Polskich kobiet.Zróbcie Porządek sami ze sobą Frajerzy.

Gość gość
Po tygodniu faktycznie można poznac wszystkie wady i zalety:P

Gość gość
związki polek z cudzoziemcami nie są winą Polaków że piją czy tam śmierdzą same tego chcą proste.

Gość gość
Wszyscy faceci są tacy sami czy to Polak czy Anglik.

Gość gość
Litewskie dziewczyny są najładniejsze na świecie i kropka a te ich kształty omg

Gość topkat
Mam 41 lat bylam zona polaka 14 lat. Zachowywal sie jak colt kawal chama I buraka. Potem bylam w zwiazku z leniwym polakiem uzaleznionym marichuany. Egoista nigdy nawet mi kartki na urodzin nie kupil. I wtedy pojawil sie anglik. Bialy. Na stanowisku. Nie bawil sie w moze kiedys sie po bierzemy. Zareczyl sie w tydzien. Za 3 miesiace wychodze za maz. Od 11 miesiecy dostaje kwiaty. Prezenty I w lozku jest super wreszcie. Mialam opory ale niestety moj anglik bije polakow na glowe. Gotuje .sprzata. Zabiera na kolacje. Dba o moje samopoczucie. Od polakow dostalam hamstwo I charuwe w imie milosci. Anglik nosi mnie na rekach. Usuwa z naszego zycia kazdego kto zle wypowiad sie o polakach I uczy sie polskiego. ..oczywiscie ze sa fajni polacy ale ja ich nie poznalam najwiecej jest egoistycznych hamow

Gość gość
no ja akurat prowadze przezostatnie dwa lata bardziej frywolny tryb zycia poznaje duzo kobiet na imprezac lub przez badoo i nie zauwazylem zeby polki byly zniechecone do polakowtzn panuje jakas taka niesprawiedliwa opinia ze tylkopijemy itd a o was ze jestescie latwe ale wiadomo ze jest to jakis procent tylko i z realnym swiatem ma malo wspolnego... czesto rozmawiam zdziewczynami o zwiazkach z obcokrajowcami i zauwazylem taka tendencje ze kazda ma za soba jakis epizod ta fascynacja wynika chyba z tego ze jest to cos nowego innego nie ma co sie dziwi zyjemy w anglii wiec dlaczego nie oczywiscie nie poznaje polekktore tworza szczesliwe zwiazki z brytyjczykami bo one sie nie umawiaja na randki z nowymi facetami :) a dziewczyny z ktorymi sie spotykam chyba wiekszoscz nich byla z jakims anglikiem czasami byl torok czasami kilka spotkan dochodza do wniosku ze jednak wola swojego z angielkami akurat mam slabe doswidczenia zracji tego ze jezyk znamna srednimm poziomie wiec jest utrudniona komunikacja a moja zaleta jest akurat poczucie umoru ktore zawsze procentuje ww kontaktach z kobietami mialem tylko dwie przygody po imprezie zabawa i seks obie byly bardzo ladne ogolnie topodobaja mi sie angielki chetnie podszlifowalbym jezyk przyjednej z nich ale na dluza mete to bylby nie wypalbo mam zamiar wrocicdo polski co do tematu to ja bym na toim miejscu sproowal z angolem tylko szkoda ze ci sie taki fajny polak trafil bo jak z angilkiem nie wyjdzie to tamten pewnie juz bedzie zajety ewentualnie moze sie uniesc duma i nie bedziesz juz miala szansy

Gość gość
Posrane szmaty splamione obca spe,rma. Dzbany na ciapate nasienie. Dobrze wam tak, ze was Polacy tłukli. Powinni jeszcze mocniej mordy obić wy z****** l*******gi.

Trochę już mieszkam w Anglii i od razu na ulicy bym po prostu poznała Anglika - on się zbytnio nie wyróżnia i urodę ma typową taką jakąś dziwną - często twarz taka jakaś poplamiona i często są rudzi hihi Uważam, że polacy są lepsi od Angoli bo po prostu oni są czasem tacy fałszywi i sztuczni mili ehh

Gość gość
Rudzi hihi? Wolę rudego niż przykurczonego, krępego polaczka, bujającego się niczym cowboy jak idzie ulicą. A tak serio to jestem w Anglii kilkanaście lat i znam jednego rudego Anglika (znam wiecej rudych Polakow niz anglików). Chyba tylko zakompleksione polaczki patrza na wygląd a sami nie mają zbyt wiele do zaoferowania ;)

Gość gość
Piszemy o Anglii, kto ograniczalby się tylko do Anglikow z dziada pradziada (tak, oni są brzydcy), można ich porównać do naszych rodaków którzy są wynikiem parzenia się w tej samej wsi, prawdopodobnie z krewnymi. Nie ma co sie dziwić że 80% ma buraczane łby, zwlaszcza nasze emigracyjne kwiatki. Jednak w Anglii mozna spotkać ładnych i wartosciowych facetów. Mam mnóstwo znajomych tzw miksów. Dziadkowie czy rodzic z Agrentyny, Hiszpanii, nawet Polski i już twarz o niebo lepsza. Mentalnośc też.

Gość gość
Noo mixy są cudowne. Nie mówie tu o mulatach bo jakoś mnie nie kręcą ale własnie trochę latynosa, skandynawa czy japończyka i już czlowiek wygląda bardziej podrasowany ;)

Gość gość
Co z tego ze polki sa ladne jak leca tylko na kase i wygladaja jak rusjie prostytutki ... nie maja za grosz gustu wygladaja jak kopia z kopii poubierane na tym samym targu u rumuna :D czym sie jeszcze wyrozniaja ano slynna opalenizna z solarium:/ tona fluidu na mordzie angielki maja ladna cere w poruwnaniu do naszych ... iangielski haha smiesznie posluchac jak sie produkuja na imprezachdo obcokrajowcow :D inny minus bardzo popularny w uk to 50% dziewczyn ma dziecko lub dwa meza oczywiscie brak totalna patologia...

Gość gość
Jakie ty Polki znasz... ;) współczuję

Gość gość
Te tutaj na forum, to nie sa Polki. To sa dzbany na sper,me, ktore w PL sie urodziły. To sa takie poszczury, ze az rzygac sie chce. Wystarczy na lotnisku na te posrane dzyndzle popatrzeć jakie to księżniczki i ich obcokrajowcy księcia. Hahaha

Gość gość
Śmiejesz się z angielskiego Polek a piszesz z błędami po polsku.

Gość gość
glupie pytanie ...polki z polski ktore zamieszkaly w anglii na pokoiku majac tylko laptopa zazwyczaj i kilka ciuszkow