Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezawu

zapytalam go czy jestem atrakcyjna

Polecane posty

Gość dezawu

Od kilku tygodni cos sie miedzy nami rodzi, ale mam wrazenie ze nie pociagam go seksualnie..? Zapytalam go czy jestem dla niego atrakcyjnea, odpowiedzial ze nie ocenia ludzi po wygladzie

Gość barnej
czyli fizycznie go nie pociągasz :)

Gość dezawu
zalosne wiem. sex byl moze ze dwa razy, on wogole do mnie nie lgnie. dzisiaj to zakoncze, nie ma sensu ciagnac, nawet jezeli dobrze sie rozumiemy nie czuje sie przy nim kobieta

Gość Dezawu
Oficjalnie nie jestesmy razem, spedzamy tylko czas, on ma ponoc problemy z bliskoscia, otworzeniem sie przed druga osoba, ale ile Mam miec cierpliwosci? Nie slysze od niego komplementow, slow o uczuciach. Ciezko mu przychodzi mowienie o tych sprawach. Jak zapytalam sie czy zywi wobec mnie jakies uczucia odpowiedzial, ze nie umie sie otworzyc i czy wystarczy mi jak mi powie, ze chcialby zebym byla szczesliwa. I jak ja mam to do cholery interpretowac? Niby chce spedzac czas razem, rozmawiac, ale czuje sie Bardziej jak jego przyjaciolka niz kobieta ktora go pociaga.

Gość jak dalas dupy
to nie dziw sie ze tak cie traktuje, sama sie dalas bo masz niska samoocene i tyle

Gość Dezawu
Chyba Jestem tylko lekarstwem na jego samotnosc, jak sprawdzic czy mu sie podobam?

Gość Dezawu
Oboje jestesmy tuz przed 30 i mielismy wczesniej kilku partnerow seksualnych, naturalne ze nie czekam z tym miesiacami?

jakbyś mu się podobała i darzyłby cię uczuciem, to i odnosiłby się do ciebie z czułością. co to za wygodnickie gadanie, że nie umie się otworzyć. po to ma się drugą osobę, by być szczęśliwym, boże...

Gość Laura213123
Twoje pytanie zaleciało desperacją... nie powinno sie pytac o takie rzeczy facetow na poczatku znajomości. On ma wiedziec ,że Ty sie czujesz atrakcyjna bo inaczej nie bedzie miał szacunku do Ciebie , bedzie Cie uważał za zakomplesiona dziewczyne nawet jesli masz kompleksy to tego nie pokazuj a jesli nie czujesz sie przy nim atrakcyjna przestan sie z nim spotykac i szukaj nastepnego -proste

Gość Dezawu
Moze i zalecialo desperacja, ale chcialam wiedziec na czym stoje a jestem szczera i otwarta osoba. On tez mi sie zwierzyl z naprawde intymnych spraw i dlatego mialam odwage zapytac

Gość Dezawu
Poza tym, dla Niektorych facetow jestem atrakcyjna ale wiem ze przez moja bardzo szczupla budowe ciala dla innuch moge byc aseksualna. Nie wiem czy on lubi bardzi szczuply, niemalze anorektyczny typ urody czy malezy do facetow dla ktorych to nie jest atrakcyjne.

Gość Dezawu
Pannica- on wypil 3 piwa i potrzebowal kolejnych 2 Zeby odwazyc sie mnie pocalowac. Wiem co napiszecie, ale On ma Naprawde problemy z Bliskoscia.

Gość Dezawu
Chyba Jestem tylko lekarstwem na jego samotnosc, jak sprawdzic czy mu sie podobam?

Gość XENIA29999993
czy inne osoby mowia ci ze jestes atrakcyjna? czy nalezysz do tych raczej brzydkich?

Gość Dezawu
Na pewno nie jestem brzydka, wlasciwie nie raz slyszalam ze jestem piekna, ale tak naprawde wygladam raczej przecietnie. chociaz mam ladne rysy twarzy moja figura jest malo kobieca, bardziej chlopieca

Gość Dezawu
odswiezam