Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Panowie lubicie rozmawiać z kobietami?

Polecane posty

Przedmiot, marudzisz. Ja znam wiele kobiet (no może wiele to za dużo powiedziane, ale znajdzie się trochę) które sa tak inteligentne i wykształcone, że mi osobiście w pięty idzie. Ppoza tym umiejętnośc ciekawej rozmowy wiąże się w pewien sposób w wykształceniem, oczytaniem i ogólnie z wiedza. A tak się składa, ze obecnie to kobiety sa lepiej wykształcone od mężczyzn. To jakby zaburza tę teorię. ;)

Gość Przedmiot z ludzi
Giermek Twoje biodro niezawodne. Użyczysz? Użyczysz.

Z drugiej strony jak poznaje faceta ostatnimi czasy, to się okazuje, ze piwo, samochody i mecze - i to tyle z repertuaru ciekawych tematów :Pwierz mi, ze faceci też się nie wysilaja. I Poza tym pomysł - facet z piękna, chociaż głupia kobieta u boku wygląda jeszcze znosnie. Ale kobieta z glupkiem obok? 😭 porażka podwójna!

Gość Przedmiot z ludzi
Nei czyli widocznie mam wyjątkowego pecha trafiając na same tępe dziewczyny. Jeszcze byłoby do zniesienia, gdyby taka jedna z drugą potrafiły obciągać tak że miałoby się ochotę na jeszcze i jeszcze. Ale to w parze idzie. Nei a Ty potrafisz dobrze loda z połykiem wykonać?

Zapytaj pozostałych aborygenów, bó nie wiem czy się zgodzą.

Nie wiem czy potrafię. Jak mam to ocenić? Żaden z facetów nigdy nie narzekał :D I Chciałam jeszcze dodać ze wcale nie łatwo być inteligentna kobieta - większość facetów nie znosi kiedy kobieta okazuje się być madrzejsza :D serio, to odstrasza bardziej niż pryszcze i brak cyckow :P A skoro ja to zauważam, to naprawdę inteligentna kobieta ma problem jak cholera bo liczba kandydatów zaweza się do maleńkiego grona. To nie jest fajne :P

Gość Przedmiot z ludzi
Faceci z Twojej wypowiedzi nie wysilają się bo dla kogo? Dla samic o których mowa? Ile można czekać na NORMALNĄ kobietę? Po prostu, pewnie zwątpili i zajęli się sportem, samochodami, piwem.

Gość Przedmiot z ludzi
Nie bądź taka skromna Nei. Widziałaś na jego twarzy czy chce jeszcze wpychać pena do gardła czy już daje delikatnie do zrozumienia, że jeden wytrysk wystarczy. Co w tym takiego nie do zniesienia, że dziewczyna jest inteligentna? Chyba że popisujesz się jak to potrafisz szybko mnożyć w pamięci, to rzeczywiście, mnie by odstraszyło.

Idąc tym tokiem rozumowania to ja też się dla nich wysilać nie powinnam, bo dla kogo? Dla faceta, który nie potrafi opowiedzieć w paru prostych słowach ostatnio oglądanego filmu? I Tylko do czego to prowadzi, jeżeli wszystkim się przestanie chcieć wysilać? Czy nie właśnie to mamy na ulicach?

Gość powerbe
zgadzam się z nei... co prawda mam dopiero dwudziestkę, ale z tego, że mężczyźni boją się inteligentnych kobiet zdałam sobie sprawę chyba jakoś na początku liceum... Nie lubiłam czczej gadki, nie lubiłam sie stroić, wolałam czytać ambitne książki aż pewnego razu spróbowałam poudawać głupią :P Od razu znaleźli się chętni. Oczywiście teraz już zupełnie zgłupiałam i nie interesuje mnie ani wszechświat ani murzyni i ich problemy w afryce, teraz mnie interesuje telewizja, książka łatwa kryminalna, kafe :D i ubrania. I mam faceta. I jest mi dobrze. Chyba czasem lepiej zrezygnować z trudnego charakteru :/

motoryzacja, motoryzacją sama się interesuję więc nie widzę nic złego, jeśli facet lubi samochody;) podobnie jak i sport, bo nie ma większej adrenaliny niż kibicować np. siatkarzom oczywiście w ich złotych latach;)...co do polityki, to uważam, że nie interesują się ludzie którzy nie znają historii kraju. Trzeba się interesować światem, żeby się go nie bać. Wykształcenie nie musi iść w parze z wiedzą, znam osobiście dziewczynę, która jest ewenementem na skalę światową :D - podczas moich bądź co bądź niełatwych studiów, ta panna na każdy pisemny egzamin przychodziła z uwaga - spisem treści dla ściąg! I jakież było moje zdziwienie, gdy pewnego dnia przez zupełny przypadek odkryłam, że ta pani zamierza wrzucić sobie przed, powiedzmy "inż/mgr/lek.med", jeszcze dr:-o i to z całkiem niezłym skutkiem :D

Gość Przedmiot z ludzi
Nei idź pod prąd. Powerbe czyli zgłupiałaś dla faceta? Jesteś głupia.

Inteligentna kobieta powinna umieć skutecznie udawać głupszą niż jest.:D

Wiesz przedmiot, chyba właśnie sposób widzenia świata różni nas najbardziej. Czytając ciebie mam wrażenie, ze chciałbyś, żeby cały świat był piękny, mądry, wszyscy tolerancyjni i otwarci. Ale taki świat to utopia - im coś się staje bardziej powszechne tym bardziej traci na wartości. Cenimy piękno i mądrośc ze względu na jeggo unikalnosc - myślisz, ze gdyby otaczały cię same piękne i mądre kobiety czulbys się bardziej szczęśliwy? Myślisz, ze bycie najglupszym w towarzystwie daje satysfakcję? :D Żaden rozsądny myśliwy nie idzie polować do akwarium ;)

Gość Przedmiot z ludzi
Cześć. Na mnie czas.

inteligentne kobiety stawiają wyższe wymagania - czyli przedmiot nie ma szans 😴

Zależy jaki jest kontekst rozmowy,jakie relacje mam z tą panią . Jeśli mi na niej zależy,jeśli mi czymś imponuje,ciekawie wyobraźnię prowokuje-to bywało,że chętnie z nią przebywałem i godzinami o życiu konwersowałem ! Lubię się śmiać i żartować i kobieta która również jest radosna przyciąga mnie jak magnes :)

Ile interesuje się polityka, bo nie widzę w tym sensu - i tak za połowę sznurkow na świecie pociągają dziś Stany, to, co się dzieje w Polsce w ciągu ostatnich kilku lat to w ogóle komedia - gdyby tak zebrać wszystkie programy partii z ostatniej dekady i przetasowac to nikt by nie rozpoznał który jest czyj bo to ten sam bełkot :D Nie wierze w efekt motyla, nie mam wpływu na politykę świata więc nie zawracam sobie tym głowy - sa rzeczy, na które mam wpływ lub sa ciekawe :D I A co do wykształcenia to oczywiście zdarzają się i tumany wśród profesorów, marna uczelnia nie da wybitnej wiedzy, ale nie oszukujmy się, latwoiej znajdziesz wszechstronnego rozmówcę na akademii niż na dorocznym spotkaniu w remizie strazackiej mieszkańców Łąkówić Dolnych.

Gość d _s
Gdyby ktoś pokusił się o napisanie, że dobrze mi idzie, odpowiem tylko-praktyka czyni miszcza:classic_cool:

A ja uwielbiam kobiety inteligentne.I inteligentniejsza ode mnie tym lepiej :) Lepsze geny!

d _s Gdyby ktoś pokusił się o napisanie, że dobrze mi idzie, odpowiem tylko-praktyka czyni miszcza xxx to tak na przyszłość :classic_cool: spoko darkinio, będę tu jeszcze całe 10 minut, więc jeśli przez ten czas ktoś cię zaatakuję to zrobię mu Ctrl V z twą odpowiedzią:classic_cool:🖐️

inteligentne kobiety wpędzają w kompleksy, podobno ;) ale jak stać i milczeć kiedy bardzo mądremu facetowi będącemu totalną nogą w "pracach domowych" przychodzi do głowy pomysł przyklejenie żyrandol na kropelkę - to się nie może udać :(

Nei_nei Ale na wybory chodzisz? Nie jestem politykiem(choć wiem, że bym wśród nich pływał jak ryba w wodzie ),ale muszę wiedzieć czym się partie różnią . Na wybory chodzę zawsze,nawet jeśli trzeba stać 4 godziny w kolejce ustawionej dookoła ambasady .

Dobra :O ide sobie wyczyścić pamięc bo znowu jakiś bełkot tworzy mój telefon :O

lubie rozmawiac z kobietami bo nie mają zazwyczaj bladego pojecia a jednoczesnie są takie urocze, ze rozmowa traci sens po kilu sekundach

wiesz nei, "jakiś" tam wpływ na to masz, znikomy, minimalny ale wiadomo - kropla drąży skałę ;)🖐️ nie każę nikomu ostentacyjnie rozrywać koszulki na znak gotowości do wali ze stanami ale dobrze mieć świadomość tego co się dzieje wokół.

Gość powerbe
przedmiot, wiadomo, że nie jestem geniuszem, bo takie osoby to przypadki, ale kiedyś czytałam popularnonaukowe czasopisma, jarałam się motoryzacją, ale teraz jakoś to wszystko minęło. Jestem zmęczona chyba zyciem? Nie mam siły siedzieć i dowiadywać się wszystkiego, żeby zabłysnąć przed jakimś ruchaczem, do tego wystarczy wygląd (albo nawet i nie, jak jest zdesperowany) A sądzę, że kobieta która byłaby taką alfą i omegą, której tak pragniesz, nie byłaby tobą zainteresowana. Kobiety zawsze pragnęły mądrzejszych, silniejszych, zaradniejszych od siebie mężczyzn. Takie kobiety nie przesiadują na gadce szmatce o upadku sportu z jakimś facetem co uważa że jakąkolwiek kobietę można traktować jako worek na spermę :P

Czasami chodzę, choć zwykle nie głosuje. Jestem rozczarowana polityką bardziej niż dziewica nocą poślubna :O