Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuderlak zasuszony

nie jestem już prawiczkiem ale byłem nim bardzo długo

Polecane posty

Gość chuderlak zasuszony

Dziewczyny zawsze mnie lubiły ale tylko jako kolegę. Takich, z którymi mogłem się całować było bardzo mało. Pierwszą dziewczynę miałem w wieku 21 lat, ona miała 17 i była dziewicą. Chodziliśmy trzy miesiące, na koniec napisała sms, że nie pasujemy do siebie i ze mną zrywa. Nie minęły dwa tygodnie jak straciła swój wianuszek z kolegą - ruchaczem. No trudno się mówi. Następna dziewczyna - studentka w akademiku. Impreza, alkohol - wiadomo. Wylądowaliśmy u niej w pokoju. Całowaliśmy się, a nawet dotykałem po raz pierwszy w życiu kobiecych piersi. Były naprawdę wielkie. Gdy byliśmy już nadzy, popełniłem największy błąd i powiedziałem jej, że będzie moją pierwszą. Perliście się roześmiała na początek, a potem zaczęła przekonywać, że swój pierwszy raz powinienem przeżyć z kimś wyjątkowym i kochanym. A ja miałem już 23 lata i prawictwo uważałem za balast, garb i przekleństwo. Tyle dobrego, że zachowała dyskrecję. Ja też od tej pory trzymałem swoje prawictwo w tajemnicy. Kolejna akcja: Ja, dwudziestopięcioletni prawiczek, ona w tym samym wieku, ale doświadczona. Miał to być zwykły kumplowski seks. I może by był, gdybym się tak nie zestresował, że aż się stałem impotentem tego wieczoru. Była wyrozumiała i mówiła, że nic się nie stało, ale nie dała mi już drugiej szansy. No ale znowy pomacałem niewiele mniejsze od poprzednich cycki i pocałowałem się z języczkiem, zawsze coś ;) I wreszcie gdy miałem 27 lat udało się :) Znów koleżanka, znów impreza i alkohol i kumplowski seks. Nie spuściłem się po dwóch ruchach, trwało to i trwało. Nie zauważyła, ze jestem prawiczkiem, nie chciała uwierzyć gdy się jej przyznałem po fakcie. Do dziś nie wierzy. Za to mówi, że to właśnie ze mną miała najlepszy seks w życiu :)

Gość black_mouse
Aha. Ale co nas to k*** obchodzi? :-O Sam fakt wyznawania jakiejś zasady "do ilu lat powinno się być prawiczkiem/ dziewicą" jest żałosny. Jak ktoś chce może i być nim całe życie.

Gość chuderlak zasuszony
piszę do wszystkich uzalajacych się prawiczków, których tu pełno. A jak cię to nie interesuje to wyjazd z tematu