Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkuba_20

zerwałem z dziewczyną dla starszej

Polecane posty

Gość kkkuba_20

Zerwałzem z moją dziewczyną (19l) dla starszej o rok. Ja jestem z małej miejscowości a poznałem dzie3wczynę , która studiuję we wrocku. Przyjechałem do niej, spałem u niej w mieszkaniu, kochaliśmy się, chodziliśmy po mieście, była taka pewna siebie, piękna., Moja dziewczyna była trochę głupiutka, niczego nie umiała sama zrobić, a ta studiuje dwa kierunki, daje korki z języków, chodzi na praktyki, robi tłumaczenia- zauroczyła mnie swoim wyglądem i samodzielnością. Ale po weekendzie ona nie miała czasu na mnie, nie odpisywałam na sms, przyjeżdżałem do niej kiedy tylko chciała i miała ochotę na sex ale musiałem się zmywac bo nie miała zbyt dużo czasu. Teraz zerwałem z dziewczyną dloa mnie , a ona do mnie, że jestem cudowny, uwielbia moje ciała ale ona nie3 ma czasu na związek, że mamy inne priorytety w życiu, że jest starsza, że mamy inne poglądy na świat i czuje się starsza nie tylko fizycznie ale i mentalnie. Wysyłam jej sms , że3 ją kocham , piszę romantyczne wiersze a ona odpisze po 3h z napisem dziekuje i tylko tyle. Co mam zrobić aby się we mnie zakochała ?

Gość kkkuba_20
co zrobić aby się zakochala

Gość Hania wwwww
nie narzucaj się jeśli ona czuje że do siebie nie pasujecie... Można być dobrym kolegą ale dobry kolega nie jest jednoznaczny z tym że kochasz go tak jak swojego chłopaka

Gość Hania wwwww
kkkuba_20 zaczełam być zazdrosna że mnie nikt nie kocha :( Jest mi przykro

Gość a u u iu
co masz zrobić? Studiuj dwa fakultety jak ona, pracuj, rozwijaj się. Wtedy masz szansę. na razie jesteś tylko do seksu.

Gość mądralińska sie zgłasza
tobie imponuje dziewczyna z klasą i pasjami - normalne, szkoda tylko ,że poza sexem ty nie masz jej nic do zaoferowania:D więc albo sam się weźmiesz za siebie i pokarzesz żeś nie jakiś zwykły dupek tylko FACET Z JAJAMI ,albo spakuj manatki i błagaj o przebaczenie byłą:D