Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusiatusia

NKL Z WF'U , pomocy !

Polecane posty

Gość tusiatusia

Witam , zaniedbałam wf , który zawsze był na ostatnich lekcjach i nie chodziłam na niego. Jestem w 1 kl lo , w pierwsze półrocze chodziłam na wf i mam zaliczony. Co mam teraz zrobić , czy jeśli przyniosę usprawiedliwienie od lekarza to da mi to coś ?

Gość ihoih7
idz pogadaj z nauczycielem

Jeśli przyniesiesz zaświadczenie od lekarza to szkoła pozwoli Ci przez wakacje zdać przedmiot. Wygląda to jak poprawka. Będzie specjalna komisja, kilka pytań z teorii (np. ile metrów ma boisko do siatkówki) oraz kilka ćwiczeń jak na przykład skok przez kozła. Bez zaświadczenia szkoła może nie dać szansu na zaliczenie ale nie musi tak być. Masz wpisany nkl długopisem w dzienniku czy tylko przypuszczasz, że będziesz nieklasyfikowana?

Wstyd się przyznać ale w 3 klasie gimnazjum byłam na dosłownie paru lekcjach wf, dostałam przez to ocenę dopuszczającą ale nikt nie wspomniał o żadnym nieklasyfikowaniu. To zależy od nauczyciela. Spróbuj z nim porozmawiać, przyznaj się do błędu, obiecaj się poprawić w przyszłym roku.

Gość ihoih7
nienawidzilam wfu :D z tego nie powinno sie dawac ocen

teraz po prostu musisz chodzic na każdy wf, do końca roku szkolnego jeszcze trochę czasu...