Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anastazja_89

przyjaciólka jeździ pod dom chłapaka który z nią zerwał! pisze, wydzwania

Polecane posty

Gość Anastazja_89

nie daje mu spokoju. mnie takze. ciaglymi opowiesciami trwajacymi po kilka godzin, tak do 10-ciu. ze to on ma problem ze soba! bo jest nieczuly, zachowuje dystans od poczatku, itd itp. po okolo 10 spotkaniach (sa z innych miejscowosci, poznali sie przez internet) chlopak z nia zerwal. powiedzial zeby dala mu spokoj, ze nie czuje tego co ona, ze szuka innej dziewczyny. a ona dalej twierdzi, ze cos z tego bedzie. z poczatku bylo mi jej zal, teraz jednak zaczelo mnie to irytowac. nie mozna tak kogos opetac. to nic nie da! a tym bardziej on ma jej dosc! jak przyjechala kawal drogi do niego do domu (bez zapowiedzi) jestem pewna ze byl w domu, a jego mam powiedziala ze go nie ma. a wczensiej tez przyjechala i powiedzial ze go nie ma. ze jest w pracy. teraz ona chce do niego do pracy pojechac. po czyms takim placze... i mowi ze jak nastepny raz przyjezie do jego pracy to go na pewno zastanie. wiem, ze jest samotna ale nie widzi co w ten sposob z siebie robi. jak jej to powiedziec zeby dotarlo? mowie zeby sie nie poznizala itd ale nie dociera...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować