Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stookrotkaaa

bliscy, znajomi którzy popełnili samobójstwo

Polecane posty

Witam . Czy ktos z waszych bliskich znajomych popełnił samobójstwo? Jak tak to piszcie jak sobie z tym poradziliście, jak to się stało i czy tesknicie. Ja straciłam dwa lata temu kolege, który się powiesił. Miał niby wszystko co chciał, był zawsze uśmiechnięty i radosny, rozgadany i optymistyczny a jednak zrobił to... Do tej pory nie mogę poradzic sobie z tą myslą dlaczego... Pozdrawiam.

Gość moj znajomy mial powody
byl nie do konca zrownowazony ( choc inteligentny i wrazliwy), poza tym po przejsciach

Gość eererre
nie rozumiem takich ludzi...

Gość 205ja
1.Kuzyn - prawdopodobna przyczyna alkoholizm 2.Mąż przyjaciółki mamy - kłopoty w interesach 3.Kolega z liceum - nie mógł znieść nasilających się napadów padaczki 4.Koleżanka z liceum - problemy rodzinne Nie można się z tym pogodzić. Ale czasem tak jest że człowiek nie widzi wyjścia z problemów. A czasami takiego wyjścia po prostu nie ma. i nie chce się już dłużej żyć.

Gość 205ja
Nie rozumiesz takich ludzi bo nigdy nie znalazłeś (znalazłaś) się w takiej sytuacji.

Gość eererre
to ja juz dawno powinnam sie zabic jakbym miala tak na to patrzec. mam okropne schorzenie i jakos zyję, nie chce mi sie zabijac, choc moje zycie nie ma sensu z czyms takim...