Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanna33

moje zycie to pieklo a mam dopiero 33

Polecane posty

dziewczyny jak czytam o waszych problemach to chcialabym mniec takie problemy, ale niestety moje zycie to pieklo.......... najgorsze, ze jeste z tym zupelnie sama i juz niemam sily, nic mnie nie cieszy, niesprawia radosci. Moje marzenia legly w gruzach, a wszystko dlatego, ze chcialam byc kochana taka jaka jeste...... i teraz place za to wyska cene!!!!!!!!!!!

Gość eererre
napisz cos wiecej ;)

Gość cze poka tzytze
a to po śmierci będziesz miała fajnie :) bo jak pójdziesz do piekła to już jesteś przyzwyczajona a jak do nieba to dopiero fajnie noc nie :)

Gość retertwer
jak ja nie znosze takich ludzi. biedna, samotna, ojej, nikt mnie nie kocha, nie lubi, nie daje sobie rady, zycie legło w gruzach, a chciałam byc kochana. sierota. nie buduj swojego swiata na facecie to ci sie nigdy nie zwali.

reterwer, biedna niejeste,samotna niejeste, kochana jeste, zawsze daje rady, widze ze malo jeszcze wiesz o zyciu wiec jesli niewiesz w czym rzec nieudzielaj sie. Sierota tez niejeste bo mam oboje rodzicow.a jak masz pisac takie gupopty to nieudzielaj sie wcale

Gość ma kogoś na 100%
jesteM! :O

Gość gigi gigi
14:17 [zgłoś do usunięcia] eererre napisz cos wiecej 14:19 [zgłoś do usunięcia] Hanna33 dla swojego bezpieczenstwa niemoge ..... xxxxxxxxxxxxx to nie zawracaj tyłka!

Gość jolaxhxhxhx
.

Gość kurzatwarz
"... biedna niejeste,samotna niejeste, kochana jeste, ..." przepraszam ale po polsku pisze sie "jestem" lub "nie jestem"... nie ma takiego slowa jak "jeste", mozna napisac ewentualnie"jest"... coraz to nowszy jezyk na kafeterii... skad Wy poniektorzy jestescie ze robicie takie bledy??? czytac sie tego nie da!!

Gość kurzatwarz
....

Gość kichowata
no,ale napisz cos wiecej,bo tak to jest temat o niczym.Moze znajdzie sie ktos,w kim znajdziesz wsparcie?przeciez jestes tu anonimowa,wiec co Ci zalezy? :)

Gość gigi gigi
.

Gość e tam nie zawracaj tyłka
:( czasami aż wyć się może komuś chce i tak rzucić gdzieś nie licząc na usłyszenie czy zrozumienie, po prostu krzyk szeptem najgłośniejszy bywa straszne farmozony piszę nie :O

Gość mgyujykyuy
Klawisz M jej nie działa :-) Pewnie żre coś nad klawiaturą, a później pisze, jak analfabeta ;-)

Gość podbijaczczcz
upupup

Gość rozczarowana Soulem
retertwer ale chamidło xz ciebie, ale fortuna kołem sie toczy, kiedys ty bedziesz potrzebowała pomocy i ciebie wszyscy wysmieja, jestes zerem!!!!

Gość A dlaczego piekło?
Hanna a dlaczego piekło?Ktoś cię skrzywdził?Masz problem z czymś?