Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nesqa

Nietypowy cykl owulacyjny.

Polecane posty

Gość Nesqa

W czasie jajeczkowania miałam brązowo krwawe plamienia prawie przez 4 dni. Teraz okres spóźnia mi się trzeci dzień, szyjka macicy od wczoraj jest już miękka, otwarta i długa ale nie odczuwam po sobie żadnych innych objawów nadchodzącego okresu. Zapobiegawczo zrobiłam sobie test ciążowy (z moczu) i wyszedł negatywny. Każdy mój okres był zawsze regularny. Co się mogło stać że jest inaczej? Czy w takiej sytuacji, pomimo negatywnego testu i zmian szyjki z twardej na taką którą mam zazwyczaj przed okresem, mogę być w ciąży?

Gość przecież kobiecy organizm to
nie jest szwajcarski zegarek więc każdy cykl ma prawo być inny

Gość Nesqa
Chcę być pewna co i jak więc badam i temperaturę i położenia szyjki macicy i gumki- żeby nie było wpadki a nawet jeśli to żeby jak najszybciej się dowiedzieć - i tak już prawie rok a zawsze było regularnie co do pory dnia. A w tym cyklu kompletnie nie wiem co się dzieje...

Gość Nesqa
Może ktoś się jeszcze wypowie?

Gość marryjuana
Dziewczyno, ale o czym ten ktoś ma się wypowiadać? Nie jesteśmy wróżkami, ani nie zajrzymy w Twoją macicę. Czekaj na okres, a jak będzie się dalej spóźniać to wybierz się do LEKARZA, zamiast roztrząsać takie rzeczy na forum.

Gość lala0909
u mnie test tez wyszedl negatywnie,a bylam w ciazy. potwierdzil w koncu lekarz na kontrolnej wizycie, ktora umowilam 3 miesiace przed wszystkim... ale bez paniki, okres moze tez sie spozniac przez stres, etc

Gość Nesqa
Forum służy do wspierania siebie nawzajem, i szczerze dziękuję tym którzy bez nerwów opowiadają swoje historie. Łatwiej się wtedy znosi własne strachy i niepewności ;)