Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GTA3

Jakie tak naprawde jestescie?

Polecane posty

Gość raz się żyje....
to, że się wyśmiewają to mi lata :) moje kilogramy mój problem...co najważniejsze chudnę, dzięki wysiłkowi fizycznemu i odpowiedniej diecie...nie robię tego dla innych robię to dla siebie :) Ratuje mnie wzrost, gdybym była ze 20 cm niższa byłoby koszmarnie, a tak to nie jest tak tragicznie, miła twarz robi swoje, ciekawe usposobienie także działa dodatkowo na plus. Zresztą ja nie mam już 17 lat, że muszę się uganiac za każdym facetem i wyglądac jak zagłodzona modelka aby móc pochwalic się koleżankom ilu to mnie facetów poderwało na ostatniej imprezie. Nie każdy może byc szczupły na tym świecie, cieszcie się dziewczyny dzięki temu że ja mam swoje 85 kg to ty masz swoje 60 kg :)

Gość Sandrulla
1. wrecz przeciwnie - przejedzona 2. 177cm/ 78kg 3. male 4. duza (rozmiar 40/L) 5.wygolona, nogi i pachy takze, brwi wyregulowane 6. do zapiecia stanika

Nie będę ściemniał ale twój post pomarańczo Blondi95 delikatnie wybił z rytmu> Zupełnie nie spodziewałem się że mogą paść takie pytania,które nie trącą prowokacją a pachną czystą zdrową ciekawością. To proste pytanie ale odpowiedzi w dniu dzisiejszym nie otrzymasz, bo dziś mam inne plany a zasługujesz na szczerą odpowiedź. Lecz nie dzisiaj . :)

Gość raz się zyje...
ja już przywykłam do tego, że zawsze się znajdzie grono ludzi któremu coś nie podpasuje....cóż tak wyszło że mam te swoje 85 kg co najważniejsze chudnę sobie - wysiłek fizyczny i odpowiednia dieta robią swoje :)

Podejrzewam, zę ci i te co wyśmiewają mają więcej niż 85, ale tutaj kreuja się na szczuplutkich.

Gość Blondi95
A kiedy mogę oczekiwać odpowiedzi?:)

...Babciu, ale dlaczego masz takie wielkie zęby? ;)...dobrze, już przestań, przecież żartowałam:)🖐️ sama mam sporą nadwagę (zwłaszcza w okolicy łydek;) więc doskonale cię rozumiem 😴 o, a uda mam szersze od tali :classic_cool:🖐️ fucking these models 😠

ranya, masz farta że nie ma tego ziutka, co wszystkim robi zrzuty ekranu. :P Nie łatwiej napisać że jesteś tak okrągła że swobodnie turlasz się po dywanie?

... to nie do końca prawda pomarańczo. Pomijając gówno jakie serwuje nam techniczna strona nie jest źle. :) Naprawdę wile osób się stara byś miał wybór w całej gamie tematów. Do wyboru do koloruI osoba dorosła coś dla siebie znajdzie. To nie z forume jest problem, tylko z tobą. Zapomnij o tym że tu ktoś zadba o ciebie, byś się w duupę zayebiście bawił. To ty jesteś dla forume a nie forume dla ciebie. :P

Gość GTA4
O kto takie lubi? Jedynie kosenerzy!

hmmmmmmmmmm 1.Napalona czy wrecz przeciwnie? - taka sobie 2.Gruba,srednia czy szczupla? - średnia 3.Duze,srednie czy male piersi? -średnie 4.Duza,srednia czy mala pupa? - taka sobie 5.Wygolona czy owlosiona? - różnie 6.Krotkie czy dlugie wlosy(na glowie)? - średnie.... i to by było na tyle... nudyyyy

Gość ;,Zullus:?
Nie wszystkie są idealne ale jak to w życiu.:) piszcie dziewczyny śmiało:)

Gość Enedułe rike fake
Ja jestem taka: 1. Czasem napalona, czasem lepiej nawet nie wspominać o seksie 2. Szczupła (47kg przy 160cm) 3. Średnie piersi (choć niektórzy mówią że duże) 4. Średnia pupa tzn odstająca delikatnie ale nie szeroka :) 5. Zależy :P czasem troszkę włoski odrosną 6. Długie włosy prawie do pasa

Gość Enedułe rike fake
nikt nie skomentuje? jestem zawiedziona

Gość COD4
Enedue,wedlug tego co piszesz to jestes ladna,tylko waga troche za mala!

Gość COD5
A może jednak.....?

Gość AaaNiTkA
a czy 51 przy 164 to ok? i czy ok to 65D?

Gość MOH7
Same napalone!

Gość MOH8
?

Gość MOH8
?

1.Napalona czy wrecz przeciwnie? Ze skrajności w skrajność ;) 2.Gruba,srednia czy szczupla? Teraz dosc szczupla 3.Duze,srednie czy male piersi? Srednia 4.Duza,srednia czy mala pupa? Srednia 5.Wygolona czy owlosiona? Roznie ;) 6.Krotkie czy dlugie wlosy(na glowie)? Długie

Gość MOH8
?

Nie, na duupie. :O Sami widzicie, takimi pytaniami w tej jakże radiowej formie, gówno się tak naprawdę dowiemy. Kogo po tych zwierzeniach interesuje Sowa? Ręka do góry... czekam aż piętnaście minut, tyle co kwadrans, tyle ile każdy ma swoje :P :D :D :D

Gość MOH8
?

Gość cvbnm,mbvcvbnm,
1.napalona 2.srednia 3. duze 4srednia 5.wygolona 6 długie

Gość MOH8
A