Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eagle369

Nieudane związki

Polecane posty

Gość Eagle369

Witam , wszystkich , piszę tutaj jako facet z problemem , chce rzucić tutaj swój problem na szersze grono widzów , ponieważ brakuje mi juz umysłu do ogarnięcia całej sytuacji Mój problem polega na związkach i teraźniejszym związku otóż od pewnego czasu , jestem w związku z kobietą młodszą od siebie o 3 lata , mam 28 , Od jakiegoś czasu nam się nie układa , jakoś nie mamy wspólnych tematów , Ja pracuje w Firmie jako magazynier po 8 , 10 ,12 godzin , przychodzę do domu ( mieszkam z samotną mamą i siostrą 11l ) zmęczony , kiedy dzwonimy do siebie rozmawiamy po 30 min do 2 godzin , kiedy chcę się przespać i mówię że jestem zmęczony słyszę że nie chce z nią gadać , ostatnio nabrała niesmacznych podtekstów pd. Zdradzisz mnie m gdzie byleś , co tak długo robiłeś , a może robisz coś innego ? Ja z reguły jestem spokojnym człowiekiem , nie lubię nie domówień , ale zarówno nienawidzę , roztrzepywania tematu np spóźniłeś się 5 min , dla mnie to 2 min wyjaśnienia i honorowe przepraszam cię , dla niej to lament na pół godziny rozmowy . ma do mnie pretensję że nie jestem uczuciowy , cóż jestem cichym człowiekiem , są chwilę kiedy przytulę , pocałuję poleżę przytulając , ale ona chyba wymaga 100% uwagi , kiedy jestem z nią , kiedy się pokłócimy nieraz przytulam i całuję , ale odsuwa mnie i dalej zaczyna rozmowę z innym tonem , Kiedy decyduje na coś za nas 2 ( Tak robię kiedy jedno i 2 nie wie co ma zrobić ) ma pretensję że decyduję za nią , , nie wiem o czym mógłbym jeszcze napisać by przybliżyć problem , ale wszelkie uwagi będą doceniane

Gość gigi gigi
aleś sobie tłuka znalazł!