Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukratywna

kwiaty i durnie

Polecane posty

Gość cukratywna

w sobotę byłam na weselu,para młodych prosiła by zamiast kwiatów przynieść wino albo czekoladki,no to przynieśliśmy wino,jakie było nasze zdziwienie jak pod kościołem mała dziewczynka rzucała kwiatkami pod nogi młodych,na sali były dekoracje z żywych kwiatów,a na koniec para młodych dała swoim rodzicom kosze z kwiatami,nie chciałam psuć dnia ale powiem młodym co o tym myślę,sami proszą by nie przynosić kwiatów bo szkoda na jeden dzień niszczyć kwiaty a sami marnują kwiaty ,jacy są fałszywi

Gość wojowniczka maka
idź na wizaż wypisywać głupoty,tam cie po plecach poklepią

Gość pipipipipipipi
aleś ty głupia,oj głupia

Gość tamdaradamam
Młodzi nie proszą o wina z obawy o zmarnowanie kwiatów tylko żeby mieć coś trwalszego z tych życzeń od gości a nie badyle, które miejsce zajmują, uschną zaraz. W kościele przynajmniej zdobią. A te wiązanki od gości w tych wstążkach ohydnych i celafonie każdy z innej parafii to potworki. Wiec lepiej kupic wino niz jakis wiecheć.

Gość nie mówi im teko
to Ty myślałaś, że ludzie proszą o coś zamiast kwiatów żeby ich nie niszczyć? Chyba raczej po to żeby mieć coś, co zostanie im na dłużej. nie mów im nic bo sie ośmieszysz

Gość cukratywna
wino kupiłam za 6 zł ,więc takie badziewie i większość gości dawała takie najtańsze wina albo wcale,ale oni napisali ze szkoda kwiatów ,no to jak kuuuuuuuurwa szkoda jak sami kwiatami upychali gdzie chcieli,to im wolno a nam gosciom to wino mus kupić

Gość jiasjskjaksasasasasasasa
nie ściemniaj, nikt nie kupiłby takiego taniego wina

Gość nie warszawianka
Matko Kochana! Aleś Ty niedomyślna! Napisali tak w zaproszeniu (prawdopodobnie w formie wierszyka rymowanego) bo jakoś trzeba było to ładnie ująć, że nie chcą kwiatów. I przestań zawracać sobie i innych głowę tak nie istotnymi rzeczami. pewnie najlepiej iść na czyjś ślub i go obsmarować. Patrz na siebie!

Gość thy5ur
przeciez to prosteze chca wino lub ksiazki bo maja z tego korzysc a z kwiatow nie wiec to tyllko chciwosc bo goscie powinni dawac ca chca

Gość cukratywna
ja zawsze kupuję tanie wino albo tanie czekoladki,przeciez nie dołączam bileciku więc i tak nikt nie wie kto dał jakie wino

Gość nawalony
do autorki,masz rację to tylko debile tak robią,nie chcą kwiatów a sami kwiatami obrzucają

Gość klaudia1617
no i co z tego? nie twoj slub i wesele to nie komentuj, sami nie chcieli kwiatow bo po co im dziesiatki bukietow.a rodzicom ddali po koszu kwiatow i co w tym zlego? rodzice nie dostali stu bukietow tylko po tym jednym. zreszta nie twoja sprawa, chcieli wino i tyle masz do powiedzenia.

Gość cukratywna
jakto nie moja sprawa,dla mnie kazali kupić wino bo szkoda kwiatów a sami kwiaty kupują,to jest niedorzeczne ,to jest chamstwo jak mozna tak traktować gości,to hipokryzja

Gość upupupupuv
takie czasy prosza sie o piniedze , wino, lotki

Gość cukratywna
a po co prezenty ,po co koperty