Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmelody

problem

Polecane posty

Gość mmmmmelody

Witajcie. Mamproblem. Mam 19latjestem zareczona . W drodze możliwe ze mam dziecko. No właśnie możliwe,ponieważ zrobiłam test fakt ,ze po południu i wyszły 2 kreski ,ale jedna niewidocznaprawie. Więc powtórzyłam test rano ,wyniktaki sam, ale tym razem kreska była ciemniejsza niż na poprzednim ,ale nie w 100% widoczna . Moje pytania to1. Czy to jest ciążą wczesna (wedługinternetu6 tydzień)2. Czytestwykrywa też ciążę pozamaciczna3. Kiedy najlepiej pójść do ginekologa by mógł cokolwiek stwierdzić.4. Czy badania w ciąży i prowadzenie ciąży jest w całości refundowane przez nfzMojego pytania mogą być śmieszne ale spadło na mnie to wszystko nagle więc w tych tematach jestem całkowicie

Gość mami-016
Pewnie jesteś w ciąży, skoro druga kreska się pojawiła choć slaba. Możesz sobie zrobić badanie z krwi HCG i już bedziesz mieć 100% pewność. Na usg najwczęsniej koło 7 tygodnia widać, wcześniej nie ma co robić, żeby się nie stresować.

Gość upierdliwa ciotka
dzieci nie powinny uprawiac seksu i sie zareczac, potem zameczaja ludzi takimi infantylnymi pytaniami

Gość mmmmmelody
Słuchaj, nie interesuje mnie Twoje zdanie bo o nie nie pytałam. Jeśli dla ciebie wiek 40 lat jest odpowiedni to Twoja sprawa. Wiek 19 lat to wiek w którym ja ponoszę odpowiedzialność za siebie i za to co robię.