Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popopopohipopotam

mój ojciec.

Polecane posty

Gość popopopohipopotam

moj ojciec ma kiepską pracę. tak. pracuje 6 dni w tygodniu a zarabia mniej niż mama. tak. jak wraca do domu to siada przed telewizorem i się sprzed niego nie rusza, następnie przed nim śpi. Nigdy nie rozmawiał ze mną ani o nauce ani o studiach ani o pracy. Nie bierze na siebie obowiązków chyba że matka go w jakiś sposób zmusi. zresztą dziwne żeby nie zmusiła skoro wzenił się w bogatą rodzinę, ma gotowane obiady, sprzatane, prasowane, nie musiał zarabiać ani na utrzymanie domu ani na wybudowanie go. W zasadzie nie mam pojecia co on robi ze swoją kasą (podejrzewam że ma kochankę). I jak kurwa nie zwariować w takim domu, w którym moja matka chyba się go na dodatek boi? to paranoja, kurwa mać. Co robić??????????

Gość gigi gigi
mamusia kocha to niech cierpi - to sprawa między nimi

Gość 50%hoho
tęz żylam w rodzinie gdzie rodzice się nami nie interesowali. Ale teraz jestem silniejsza, umiem robic wszystko sama i mieszkam sama. Ile masz lat?

Wiesz co panienko? Nie wiesz co to prawdziwe problemy :O Rozkapryszona kurwa, chyba nigdy w życiu nie zaznałaś prawdziwych problemów rodzinnych :O