Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin75357

zrozumieć kobietę

Polecane posty

Gość marcin75357

Witam, piszę, bo mam pewien problem z dziewczyną i jako facet nie wiem jak do tego podejść i potrzebuję kobiecej rady:) Otóż jakiś czas temu poznałem w pociągu bardzo fajną dziewczynę, świetnie nam się rozmawiało, mieliśmy masę wspólnych tematów do rozmowy itp. Po jakimś czasie postanowiłem do niej zadzwonić (numer zdobyłem podstępem:)) i umówić się na spotkanie. Ona jednak zaczęła się wykręcać, że nie ma czasu itd ale w końcu się zgodziła. Spotkaliśmy się. Znów było cudownie. Okazało się, że mamy również mnóstwo różnych cech i zainteresowań. Powiedziała mi, że podobam się jej oraz inne takie komplementy. Wykonywała również dużo jednoznacznych gestów. Miałem po prostu wrażenie, że się przy mnie rozpłynie:) Gdy po kilku dniach postanowiłem znów do niej zadzwonić i się umówić to zaczęła tę samą gadkę co wcześniej, że nie ma czasu, nie chce jej się wychodzić idt. Ogólnie to mam wrażenie, że gdy rozmawiam z nią przez telefon i osobiście to rozmawiam z dwiema różnymi osobami. W końcu napisała mi że "strasznie skomplikowałem jej życie", a potem "jesteś taki fajny, naprawdę jaj już cię uwielbiam, dlatego nie dzwoń do mnie. Ja się zbyt szybko angażuję, ja sobie obiecałam, że nigdy więcej żadnego chłopaka....Proszę naprawdę proszę wykasuj mój numer i nigdy więcej do mnie nie dzwoń". Proszę was dziewczyny powiedzcie co o tym myślicie, bo ja nie wiem jak to interpretować. Od tego czasu minął już tydzień i nie wiem czy jechać do niej z kwiatami, pogadać?Proszę o poważne potraktowanie tematu pozdrawiam Marcin

Gość marcin75357
nie ma chłopaka, powiedziała mi to

Gość jdfhlkjfhljhflajhfljhffg
no przeciez, ze ci nie powie, ze ma

Gość Cafalosporyna
Myślę, że albo jednak ma kogoś innego albo tak ją zranił jakiś facet, że teraz trzyma się od Was z daleka...

Gość marcin75357
jeśli chodzi o tego chłopaka to myślę, że jednak nie ma i wnioskuję to z wielu jej wypowiedzi

Gość marcin75357
jeśli chodzi o chłopaka to jednak myślę, że nie ma i wnioskuję to z jej wielu wypowiedzi

Gość dlewmdmewq
ja tam sie nie dziwie:o mezczyzn nalezy unikac sa niebezpieczni dla zdrowia

Gość ma kogoś na 100%
sama jestem mężatką, facetom mówię, że wolna :D

Gość Cafalosporyna
A Ty jak myślisz? Dlaczego tak się zachowuje w stosunku do Ciebie?

Gość marcin75357
no właśnie problem w tym, ze nie mam pojęcia tak jak pisałem gdy sie spotykamy jest wspaniale gdy rozmawiamy przez telefon to mnie unika

Gość Cafalosporyna
To może zapytaj ją wprost, dlaczego Cię odpycha.

Gość Titiiiiiiii5
To proste, jak najbardziej chce kontaktu z Tobą, jestem w 100% pewna. A te gadki,że skasuj numer itp. to droczenie się, sprawdza czy będziesz walczył. W dodatku jak sie pisze czy dzwoni to czlowiek zupelnie inaczej sie zachowuje, ja to juz dawno zauwazylam, wiec nie ma co przedkladac kontaktu sms nad tymi w realu. Zachowuj sie jakby nigdy nic i brnij w to dalej.

Gość Titiiiiiiii5
no i bardzo możliwe,że była z kimś kto ją zranił, a tymi tekstami mowi ci cos w rodzaju : jeśli chcesz mnie tylko przelecieć to wiedz, że byłam już zraniona i nie mam sił na więcej, a jeśli będziesz dla mnie dobry to zostań ze mną...coś w tym stylu.

Gość Titiiiiiiii5
jak kobieta mówi odejdz to znaczy - przytul mnie mocno

Gość Jak kobieta mówi,
że nienawidzi to znaczy , że kocha;-) Jak Ty chcesz zrozumieć kobiety? My jesteśmy z Wenus , Ty z Marsa;-)

Gość marcin75357
kurcze jakos trudno mi to zrozumieć, że dziewczyna może być zainteresowana facetem i jednocześnie tak aktywnie go unikać. Dlaczego nie powie tego wrost tylko mówi przez telefon, że niezręcznie jej o tym rozmawiać, a następnie pisze mi smsy, które przytoczyłem Mam tylko nadzieje, że ona nie robi sobie w ten sposób ze mnie żartów:(

Uważam podobnie do moich poprzedników. Skoro została zraniona, nie chce się bawić w kolejny błąd jaki może popełnić. Jest ostrożna. Nic tak nie podnieca kobiety jak facet, któremu piszesz żeby odpuścić a on - w granicach rozsądku - daje z siebie wszystko i pokazuje, że to ona jest najważniejsza i pokona dla niej wszystkie przeszkody. Ona chcce sprawdzic czy jestes facetem lubiącym łatwo i szybko czy może coś głebszego. Tak myślę . :P :)

Gość gość
aaaaa

Gość gość
walcz jak zapyta dlaczego to robisz, skoro napisała w smsach abyś odszedł, to powiedz, że musi ci to powiedzieć prosto w oczy, oraz że z jej zachowania wnioskujesz co innego niż z smsów i że zależy ci aby wyjaśnić skąd taka różnica

Gość gość
"kurcze jakos trudno mi to zrozumieć, że dziewczyna może być zainteresowana facetem i jednocześnie tak aktywnie go unikać...' można nawet faceta kochać,i ... wynika to z sytuacji,że kobieta nie akceptuje czegoś w tej relacji.. a w Twoim przypadku,prawdopodobnie albo pogrywa i Cię podkręca,,,albo ktoś ja tak zranił,że się boi,, i ja ją rozumiem doskonale,bo ja się zwijam w kłębek,albo daje drapaka przy jakiejkolwiek oznace męskiego zainteresowania,to reakcja po tym jak mnie facet sponiewierał,i odrzucił moje uczucie może,kiedyś mi to przejdzie,nie wiem jak Ci na niej zależy,to małymi krokami i spokojnie próbuj ją do siebie przekonać

Gość gość
Kobiety się nie rozumie. Kobietę SIĘ KOCHA.